Netflix’te En Çok İzlenen Film Değişti

Bird Box’ın elinde tuttuğu Netflix izlenme rekoru el değiştirdi. İlk ayında 328 milyon 800 bin saat izlenen Netflix’in en çok izlenen filmi hangisi? Rekor sahibi filmin konusu ne?

01.12.2021-12:58 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-12:58) Netflix’te En Çok İzlenen Film Değişti

Netflix, filmleri ve dizileriyle dünyada en çok kullanıcıya sahip dijital platformlardan birisi. Hem dizilerin hem filmlerin izlenme rekorları kırdığı platformda öne çıkan bazı yapımlar var. Netflix’in en çok izlenen filmi sıfatına sahip yapım bir süredir Bird Box’tı. Ancak son dönemlerde platformda yayınlanan bir başka film onun yerine geçti. İşte o film ve detayları…

NETFLIX’TE EN ÇOK İZLENEN FİLM REKORUNUN YENİ SAHİBİ

Gelişiyle birlikte rekor listelerini alt üst eden film Red Notice oldu. Red Notice, ilk bir ayda tam 328 milyon 800 bin saat izlendi. Oyuncu kadrosuyla yıldızlar geçidi olan Netflix yapımı Red Notice, liderliği Bird Box’ın elinden aldı. Paylaşılan verilere göre Bird Box 231 milyon 340 bin saat izlenmişti. Red Notice ise büyük bir farkla ilk yayınlandığı andan itibaren izlenme rekorları kırarak 328 milyona ulaştı.

Yenilenen listeye göre liderlik koltuğunda Red Notice otururken Bird Box ikinci sıraya geçti ve onu takip eden yapım Extraction oldu. İzlenme sayısında liste şöyle devam ediyor; 4. The Irishman, 5. Delidolu 2, 6. Underground, 7. Spenser Kanunları, 8. Enola Holmes, 9. Ölüler Ordusu, 10. The Old Guard.

Söylenene göre Bird Box izlenme rekorunu 4 hafta içerisinde kırmıştı ama Red Notice sadece 18 günde liderlik koltuğuna oturdu. Ayrıca film 94 ülkede hala Netflix Top 10 listesinde yer alıyor.


RED NOTICE KONUSU NEDİR?

Film rekor kırdıktan sonra izlemeyenler de filme ilgi duymaya başladı. Şu anda gündemde Red Notice konusu ve oyuncuları var. Red Notice’de dünyada aranan sanat eseri hırsızı ve onu arayan FBI ajanının çaresizce suç ortağı konumuna düşmesi anlatılıyor. Film konusuyla çok sevildi. Red Notice, Netflix platformunda aksiyon, macera ve komedi türlerinde yer alıyor.

RED NOTICE OYUNCULARI

Filmde aksiyon filmlerinin aranan ismi Dwayne Johnson, John Hartley karakterine rol veriyor. Son dönemin en popüler oyuncuları arasında yer alan Ryan Reynolds da kadroda bulunan isimlerden. The Bishop karakterine rol veren Gal Gadot da çok beğenilen oyuncular arasında. Netflix filmlerinin en güçlüsü olduğu söylenen Red Notice rekorunu katlamaya devam ediyor.


RED NOTICE IMDB PUANI KAÇ?

Yeni Netflix yapımlarından biri olan Red Notice olumlu yorumlar almaya devam ediyor. Filmi izlemeyenler IMDB üzerinde kaç puan aldığını ve yorumlarının ne olduğunu araştırmaya devam ediyor. Red Notice IMDB puanı şu anda 6.4. İlerleyen günlerde puanının artması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal