Leyla ile Mecnun 2. Sezon Ne Zaman Geliyor?

Kendine özgü, büyük bir izleyici kitlesine ulaşan efsane dizi Leyla ile Mecnun Exxen platformunda tekrar yayınlanmaya başlamıştı. Leyla ile Mecnunun 2. Sezonu ne zaman gelecek sorusu gündemde. Peki, ne zaman geliyor?

30.11.2021-17:04 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-17:04) Leyla ile Mecnun 2. Sezon Ne Zaman Geliyor?

TRT1’in efsaneler arasında girmiş dizisi Leyla ile Mecnun, gelen yoğun istek üzerine Acun Medya tarafından kurulan dijital platform Exxen’de yeniden yayınlanmaya başlamıştı. Exxen’de yayınlanan ilk sezonun ardından Leyla ile Mecnun izleyicisi, 2. Sezonu merakla bekliyor. Peki, Leyla ile Mecnun 2. Sezon ne zaman? İşte detayları…

LEYLA İLE MECNUN 2. SEZON NE ZAMAN?

5 bölüm olarak yayınlanan ilk sezonun tadı Leyla ile Mecnun hayranlarının damağında kaldı. TRT1’de yayınlanmasının ardından yıllarca yeniden televizyona dönmesi beklenen dizinin dijital platform Exxen’de yayınlanmaya başlaması izleyiciler için sevindirici bir haber olmuştu.

Leyla ile Mecnun yeni sezon için kolları sıvadı. Dizide Mecnun karakterini canlandıran ünlü oyuncu Ali Atay, basın mensuplarına verdiği bir röportaj sırasında Leyla ile Mecnun 2. Sezonun yakında geleceğini duyurdu. İzleyicileri sevindiren açıklama sonrasında yeni sezonun yılbaşında gelmesi bekleniyor.


LEYLA İLE MECNUN OYUNCULARI

Leyla ile Mecnun 1. Bölüm sonrası izleyiciyi ekranlara bağlayan bir dizi olmuştu. Dizinin efsaneler arasında girmesinin en büyük sebeplerinden biri dizide yer alan her bir karakterin de efsane olması. Mecnun, Leyla, Hırsız Yavuz, İsmail Abi, Erdal Bakkal gibi isimlerini duyar duymaz replikleriyle birlikte hatırladığımız karakterler artık Türk televizyon tarihinin efsaneleri arasında.

Efsane dizi Leyla ile Mecnun yeni platformuna neredeyse tüm ekibiyle birlikte geçti. Ekibin senaristinden oyuncularına kadar olabildiğince aynı kalması başarısının devam etmesini de sağladı. İşte efsane dizinin efsane oyuncuları…

Mecnun karakterine rol veren Ali Atay, bu rolle kariyerinde zirveye ulaştı. Role çok yakıştırılan ünlü oyuncu daha sonra yönetmenlik ve senaristlik koltuğuna da oturarak izlenme rekorları kıran Ölümlü Dünya, Cinayet Süsü gibi filmler de yaptı.

İsmail Abi karakterine rol veren Serkan Keskin, dizide söylediği repliklerle, hayat felsefesi sayılabilecek cümleleriyle tam anlamıyla efsane bir karakter oldu. Serkan Keskin, rolüne çok yakıştırıldı ve sosyal medyada zaman zaman gündeme geliyor. Diziyle özdeşleşen “O gemi bir gün gelecek” cümlesi İsmail Abi karakterinin de anıldığı laflardan biri oldu.


Yavuz karakterine rol veren Osman Sonant dizide söylediği şarkılar ve çaldığı enstrümanlarla çok beğenilmişti. Osman Sonant’ın okuduğu Oğuz Atay cümleleri ve şiirler dizi yayınlandığı sırada gündeme oturdu. Bir döneme Oğuz Atay’ın ünlü romanları Tutunamayanlar ve Tehlikeli Oyunlar’ı okumayı teşvik eden Yavuz karakteri hırsız olmasının yanında ince bir ruha sahip olmasıyla efsane karakterler arasına girdi.

Erdal Bakkal karakterine rol veren Cengiz Bozkurt da karakterine çok yakıştırıldı ve büyük bir başarı elde etti. Erdal Bakkal’ın ekonomi konusunda söylediği cümleler bugün hala trendler arasında. Dizinin bitişinin ardından dizide Erdal Bakkal’ın bulunduğu yer defalarca ziyaret edildi. “Çay Erdal Bakkal’da içilir” sözü karakterle birlikte efsaneleşti.

Dizinin ana kahramanlarından biri olan Leyla karakteri birçok ünlü oyuncu tarafından oynandı. Leyla ile Mecnun’un bitişinin ardından çekilen dönüş dizisi Ben de Özledim’de bu değişim durumun sebebi izleyicileri çok etkileyen bir sahneyle açıklandı. Leyla ile Mecnun finalde ne oldu sorusunun açıklandığı dizide finalin anlatıldığı sahne bugün hala konuşulanlar arasında.

Leyla ile Mecnun yeniden projesi Exxen’de büyük ilgi görüyor ve söylenene göre tam 6 sezon devam edecek. Neredeyse tüm kadronun yer aldığı yeni projede Leyla karakterine son dönemde öne çıkan oyuncu Deniz Işın rol veriyor. Leyla ile Mecnun yeni Leyla’sı olarak bilinen Işın, rolüne çok yakıştırıldı.


LEYLA THE BAND

Dizinin yetenekli oyuncuları tarafından kurulan müzik grubu Leyla The Band de efsane müzik grupları arasına girdi. Leyla The Band üyeleri arasında Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Fırat İkisivri, Sarper Aksoy ve dizinin yönetmeni Onur Ünlü bulunuyor. Leyla The Band “Yokluğunda” şarkısıyla bugün hala en çok dinlenen müzik grupları arasında yer alıyor. Leyla The Band müzik hayatına aktif olarak devam etmese de hala beklenen ve özlenen müzik grupları arasında.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal