Leyla ile Mecnun Nasıl, Nereden İzlenir?

Daha önce TRT1 ekranlarında toplumun beğenisine sunulan Leyla ile Mecnun, Exxen'de yayın hayatına devam edecek. Peki, Leyla ile Mecnun yeni sezon başladı mı?

03.09.2021-10:24 - (Son Güncelleme: 03.09.2021-10:24) Leyla ile Mecnun Nasıl, Nereden İzlenir?

İlk sezonu 2011 tarihinde başlayan ve döneminde çok sevilerek bir fenomen haline dönen Leyla ile Mecnun dizisinin senaryosunu Burak Aksak kaleme almıştı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Onur Ünlü oturuyordu. Efsane kadro Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu EXXEN'de yeniden sevenleri karşısına çıkan Leyla ile Mecnun'da yeni Leyla ise güzel ve başarılı oyuncu Deniz Işın oldu.

LEYLA İLE MECNUN YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

Çok sevilen Leyla ile Mecnun dizisi 3 Eylül yani bugün EXXEN platformunda yayınlanmış durumda. Uzun bir zamandır beklenen dizinin yayınlanmış olan fragmanları ise büyük ses getirmişti.

LEYLA İLE MECNUN NASIL İZLENİR?

Dijital platform EXXEN'de yer alan Leyla ile Mecnun'u izleyebilmek için ilk olarak EXXEN'e üye olmak gerekiyor. Yeni üye olan kişilere ise ücretsiz bir deneme sürümü imkanı sunuluyor.

LEYLA İLE MECNUN OYUNCULARI

Ali Atay

Serkan Keskin

Osman Sonant

Ahmet Mümtaz Taylan

Cengiz Bozkurt

Köksal Engür

Ege Tanman

Deniz Işın

Sosyal medyadan yapılan açıklamada, 'Mecnun'un hırkasını, İsmail Abinin ceketini, Yavuz’un eldivenlerini, İskender'in beresini, Aksakallı Dede’nin asasını ve Erdal Bakkal'ın bıyıklarını özleyenler Exxen başına.' ifadelerine yer verilmişti.

LEYLA İLE MECNUN HİKAYESİ

Klasik eserin yanı sıra kendine özgü bir üslubu ile dikkatleri üzerinde toplayan dizide Ali Atay Mecnun karakterine hayat veriyor. Zengin kıza aşık olan Mecnun karakteri en yakın arkadaşları olan İsmail abi ve Yavuz karakteri ile birlikte Ezgi Asaroğlu'nun canlandırmış olduğu Leyla karakterine ulaşmaya çalışır. İskender Çınar'ı canlandıran Ahmet Mümtaz Taylan ve fenomen karakter Erdal Bakkal'a can veren Cengiz Bozkurt ile birlikte popüler bir hale gelen dizi 2011 tarihinde 'Yılın Dizisi' ödülünü elde etmişti.

Hiçbir şekilde bir araya gelmeyi başaramayan iki aşığın konu olarak işlenmiş olduğu dizide absürt ögeler yer alıyor. Ak sakallı dede ile birlikte rüya alemlerine dalıp geçmişe giden Mecnun sıklıkla kendini çölde eşofmanları ile otururken buluyor. Komedi unsurlarının bir hayli çok işlendiği dizi 3 sezon boyunca farklı karakterin hikayeleri ile devam etse de genel hatları ile Leyla ve Mecnun üzerinden gidiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal