Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere’den Çekimler Esnasında Kötü Haber Geldi! Dizinin Setinde Ortalık Bir Anda Karıştı

Ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz’in başrolü Cansu Dere’den gelen haber hayranlarını üzdü. Ünlü oyuncunun sağlık durumu nedeniyle çekimlere ara verdiği öğrenildi. İşte o detaylar…

19.01.2022-08:51 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-10:01)

İlk fragmanı yayınlanır yayınlanmaz büyük bir ilgi toplayan Sadakatsiz dizisi, bölümler yayınlanınca da seyirci tarafından büyük bir ilgi gördü. Kısa sürede hayran kitlesini artıran dizi, senaryodaki entrikalar ve olay örgüsü nedeniyle çok sevildi. Her hafta yayınlanan yeni bölümüyle yeni olayların içerisine sürükleyen dizide, en az senaryo kadar oyuncu kadrosu da oldukça etkili. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Berkay Ateş, Yeliz Kuvancı, Taro Emir Tekin gibi isimlerin yer aldığı dizide başarılı oyunculuk performansları diziye olan ilginin daha da artmasına neden oluyor. Fakat Sadakatsiz’in başrolü başarılı oyuncu Cansu Dere’nin sağlık durumuyla ilgili yaşadığı bir problem setlere ara vermesine neden oldu. 

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI

Koronavirüs vakalarının artması her dizi setinde olduğu gibi, Sadakatsiz dizisinin setinde de pozitif vakaların çıkmasına sebep oldu. Dizinin Asya’sı Cansu Dere’nin de rutin kontrolleri sırasında testinin pozitif çıkması, ünlü oyuncunun hemen izolasyona girmesine sebep oldu. Evinde istirahat etmek için bir hafta dinlenecek olan güzel oyuncunun yer aldığı Sadakatsiz dizisi ise bölümlerin çekimine devam etme kararı aldı. Buna göre bir bölüm daha stokları olan dizi ekibi, sonraki bölümün çekimini Asya’sız bir şekilde tamamlayacak. Dizinin başrolü Cansu Dere ise, sağlığına kavuşur kavuşmaz setlere dönerek, onsuz çekilen sahnelerde yer alacak. Buna göre de dizi setinin çekimleri herhangi bir şekilde aksamamış olacak. Ünlü oyuncu Cansu Dere hakkında yapılan sağlık durumu açıklamasında ise, güzel oyuncunun iyi olduğu ve hafif bir şekilde atlattığı belirtildi. 

CANSU DERE

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal