Ünlü Oyuncu Cansu Dere’nin Sevgilisiyle Paylaştığı Fotoğrafları Sosyal Medyaya Damga Vurdu!

Başarılı oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da oldukça merak edilen ünlü oyuncu Cansu Dere’nin sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıktı. İşte habere ilişkin o detaylar…

10.01.2022-12:41 - (Son Güncelleme: 10.01.2022-12:41)

Yer aldığı her proje ile oyunculuk performansından başarıyla söz ettiren ünlü oyuncu Cansu Dere, son projesi Sadakatsiz dizisi ile ekranlara geliyor. Kısa sürede başarıdan başarıya koşan Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Dere, dizide canlandırdığı Asya karakteriyle büyük bir beğeni topladı. Yayınlanan her bölümüyle diziyi ekrana kilitleyen bir projenin başarılı oyuncularından biri olması nedeniyle Dere, oyunculuk kariyerindeki basamaklarda en üst sıralarda yer alıyor. Güzel oyuncu Cansu Dere’nin oyunculuk performansının yanı sıra en çok özel hayatı merak edilen konular arasında yer alıyor. Bir süredir hayatında kimsenin olmadığı konuşulan ve hiç kimseyle yakalanmayan ünlü güzel hakkında ortaya atılan aşk iddiası magazine bomba gibi düştü. 

RİHANNA’NIN ESKİ SEVGİLİSİ ÇIKTI

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz’in güzel oyuncusu Cansu Dere hakkında ortaya bomba bir iddia atıldı. Geçtiğimiz günlerde bir dergi çekimi için bir araya gelen Dere ile dünya şampiyonu eskrimci Miles Chamley Watson’la olan kareleri çok konuşulmuştu. Dergi çekimlerinde verdikleri pozları çok beğenilen ve birbirine yakıştırılan ikilinin bir süredir aşk yaşadığı iddia edildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu iddiadan sonra, ünlü eskrimci hakkında bilgi toplamaya yönelik aramalar başladı. Dere’nin hayranı dünya şampiyonu olan eskrimcinin bir dönem dünya starı Rihanna ile aşk yaşadığını öğrendi. Ortaya atılan bu bilgiyi öne süren Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt konuyla ilgili; ‘’ Nerede, nasıl tanıştılar bilmiyorum ama aşkları yaklaşık iki ay önce başlamış. Aşıkları, geçen hafta piyasaya çıkan, bir Türk lüks yaşam dergisinin kapağında görünce 'Ne alaka' demiştim. Meğer, Cansu Dere derginin kapağını da süsleyen fotoğraflarda adeta aşkını ilan etmiş! Ünlü eskrimci, önceki hafta İstanbul’a gelmiş, hem sevgilisi Cansu Dere ile hasret gidermiş hem de birlikte dergi için çok özel pozlar vermişler’’ şeklinde açıkladı. 

cansu dere

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal