Ünlü Şarkıcı Aleyna Tilki Sevgilisi Olduğu Konuşulan Rapçi Uzi’nin Konserinde Doyasıya Dans Etti!

Son zamanlarda magazin gündeminden düşmeyen başarılı şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde rapçi Uzi’yle aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı rapçinin konserinde coştu. İşte o görüntüler…

10.01.2022-11:50 - (Son Güncelleme: 10.01.2022-11:50)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra son aylarda hep özel hayatıyla gündeme gelen başarılı şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz haftalarda kendisinden yaşça büyük biriyle görülmüştü. Görüştüğü kişinin Haldun Demirhisar olduğu öğrenildikten bir zaman sonra ise Tilki ilk açıklamayı yapmıştı. Ünlü şarkıcı Demirhisar’la altı yıldır arkadaş olduklarını söyleyerek; ‘’Haldun benim altı yıldır arkadaşım. Sürekli fotoğraflarımızı paylaşıyoruz zaten. O Türkiye'de sanat vizyonu en geniş olan insanlardan biri. Onunla beraber çok güzel bir iş de yapacağız. O benim arkadaşım’’ diyerek hakkında çıkan aşk iddialarına son noktayı koymuştu. Sosyal medyada aralarındaki yaş farkının bile arkadaş olamayacakları yönünde olduğunu söyleyen takipçileri ve bazı meslektaşları olurken, Tilki’den yeni bir haber daha geldi. Ünlü şarkıcının aşk yaşadığı ismin ünlü rapçi Uzi lakaplı Utku Yalçınkaya olduğu iddia edildi. 

TİLKİ’NİN DANSI SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Rapçi Uzi ile aşk yaşamadığını söyledikten sonra, önceki gün Utku Yalçınkaya’nın konserine giden yetenekli şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medyada olay oldu. Ünlü şarkıcı farklı tarzlar olsa da meslektaşı olan Uzi’nin konserinde öyle bir dans etti ki, takipçileri ayağa kalktı. Güzel şarkıcı, adının aşk iddialarına karıştığı Uzi’nin konserinde söylediği her şarkıya da eşlik etti. Bostancı Göster Merkezi’nde sahneye çıkan Uzi’nin yanı sıra Aleyna Tilki’nn çok konuşulan dansı damgasını vururken ünlü şarkıcı bir parçada; ‘’Bu şarkı çok sağlam geliyor’’ diyerek düşüncelerini dile getirmeyi de ihmal etmedi. 

uzi utku yalçınkaya

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal