Aleyna Tilki’nin Başı Hayranlarıyla Dertte! Ünlü Şarkıcı Göz Göre Göre Taciz Edildi

Geçtiğimiz günlerde konserdeyken evine bir saplantılı hayranının girmeye çalıştığını öğrenen Aleyna Tilki, basın mensuplarının gözünün önünde yine taciz edildi. İşte habere ilişkin o detaylar…

07.01.2022-11:35 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-11:42)

Önceki gün hayranlarını seslendirdiği şarkılar ile coşturan başarılı şarkıcı Aleyna Tilki, aldığı haberle neye uğradığını şaşırmıştı. Güzel şarkıcı, konserdeyken saplantılı bir hayranının evine girmeye çalıştığını öğrenmiş ve o kişiden şikayetçi olmuştu. Gözaltına alınan Muhammed E. A., polis merkezine götürülerek ifadesi alındı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Nişantaşı’nda dolaşırken basın mensupları tarafından görüntülenen şarkıcı bu konuyla ilgili; ‘’Hayran demek doğru olmaz aslında ona ailemi çok korkuttu. Birde serbest bırakılması üzdü bizi’’ diyerek duygularını dile getirdi. 

GÖZ GÖRE GÖRE YENİ SAPLANTILI HAYRAN GELDİ

Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen başarılı şarkıcı Aleyna Tilki, basın mensuplarının sorularına yanıt verdi. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde hayranı tarafından maruz kaldığı olayla ilgili konuşurken, ilginç anlar yaşandı. Gazetecilerin sorularını yanıtladığı sırada bir hayranı tarafından fark edilen şarkıcı Tilki, göz göre göre yeniden bir tacize uğradı. Hayranı yanına gelerek ünlü şarkıcıya bir şeyler söyleyip olay yerinden uzaklaştıktan sonra, ünlü şarkıcıyı tekrar takip etmeye başladı. Kız kardeşiyle yoluna devam eden şarkıcıya basın mensupları; ‘’Az önce de bir taciz olayı yaşadınız?’’ dedi. Bunun üzerine genç şarkıcı üst üste ve gözler önünde meydana gelen bu olay karşısında; ‘’Garip bir kitle beni seviyor’’ diyerek kardeşiyle birlikte uzaklaştı. Ünlü şarkıcı yaptığı bu açıklama ile yetinirken, Aleyna Tilki’nin o hayranı şarkıcının arkasından bakmaya devam etti. 

aleyna tilki

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal