Aleyna Tilki Hayatının Şokunu Yaşadı: Ünlü Şarkıcıya Evinin Kapısında Pusu Kuruldu!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki dün akşam konserdeyken başına korkunç bir olay geldi. Şarkıcının evine takıntılı hayranı gizlice girerek herkesi korkuttu. İşte habere ilişkin o detaylar…

31.12.2021-12:24 - (Son Güncelleme: 31.12.2021-12:24)

Sesi ve şarkılarıyla kariyerinde başarılı adımlar atan Aleyna Tilki, son zamanlarda özel hayatıyla gündeme geliyor. Şarkıları ve konserlerinin özel hayatına nazaran daha arka planda kaldığı Tilki’nin, dün akşam verdiği konserde kendisini ve ailesini çok korkutan bir olay meydana geldi. Ünlü şarkıcı başına gelen olayı sosyal medya hesabından korkuyla duyurdu. Başına gelen olay karşısında sessiz kalmayan ünlü şarkıcı, kendisine musallat olan sapık hakkında şikayetçi oldu. 

ŞARKICI HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, dün akşam yine sesiyle büyülemek ve şarkılarını seslendirmek için sahnedeydi. Başarılı şarkıcı Tilki, sahnede tam şarkılarını seslendirdiği zamanda, kendisine saplantılı olan bir hayranının evine girmeye çalıştığını öğrendi. Ünlü şarkıcı aldığı bu haberle hayatının şokunu yaşarken hislerini; ‘’Küçücük kardeşimin ve ailemin can korkusu beni derinden yaraladı’’ sözleriyle duygularını dile getirdi. Güzel şarkıcı, kendisine saplantılı bir hayranlık duyan kişinin çitlerden atlayarak evinin kapısına gittiğini öğrendiğinde ne diyeceğini bilemedi. Hem kendi hem de ailesinin can güvenliği konusunda panik anlar yaşayan şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla başına gelen olayı duyurdu. Tilki; ‘’Dün gece ben konserdeyken çitlerden atlayıp evimin bloğuna kapı numarasına kadar öğrenip kapıma pusu kuran sözde 'takıntılı hayran' kişinin hayranlıkla bir alakası yoktur. Kapıma bizzat pusu kurmuştur. En büyük cezayı talep ediyorum. Evdeki küçücük kardeşimin ve ailemin can korkusu beni derinden yaraladı’’ şeklinde ifade etti. Ünlü şarkıcı daha sonrasındaysa evine izinsiz giren kişi hakkında şikayetçi oldu. 

aleyna tilki

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal