Işın Karaca Meslektaşı Aleyna Tilki’yi Topa Tuttu, Devreye Genç Şarkıcının Annesi Girdi!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde babası yaşında bir adamla görüntülenmişti. Konuya dair açıklama yapmayan Tilki’yi Işın Karaca hedef aldı.

28.12.2021-16:48 - (Son Güncelleme: 28.12.2021-16:48)

Çıkış yaptığı ilk günden itibaren iddiasını kaybetmeyen Aleyna Tilki, sesi ve şarkılarının yanı sıra son zamanlarda özel hayatıyla gündeme geliyor. Ünlü şarkıcı Tilki geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışı babası yaşında bir adamla görüntülenmişti. Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan şarkıcı, aracına binerek olay yerinden uzaklaşırken geride kalan kişinin kameralara verdiği görüntü ise çok konuşulmuştu. Önceki gün yine kameralara yansıyan Aleyna Tilki’ye, kimliği açığa çıkan Haldun Demirhisar soruldu. Ünlü şarkıcı; ‘’Dediğiniz gibi bir durum yok, hepsini konuşacağız’’ şeklinde yaptığı açıklamayla eleştiri oklarını üzerine çekti. Tilki’nin açıklamasından önce anne Havva Öztel ise, Demirhisar’ın Tilki’nin arkadaşı olduğunu ve yıllardır görüştüğünü söylemişti. Bunun üzerine şarkıcı Işın Karaca sessizliğini koruyamayarak, genç meslektaşını topa tuttu.

ANNE HAVVA ÖZTEL’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, genç meslektaşı Aleyna Tilki hakkında bomba açıklamalara imza attı. Geçtğimiz günlerde Haldun Demirhisar’la görüntülenen ve konunun ardından hepsini konuşacağız diyen Tilki’ye, Karaca yanıt verdi. Ünlü şarkıcı meslektaşını ve annesini kastederek; ‘’ Susayım diyorum! Sonra ekrandaki kız çocuğunun zavallılığını görünce utançtan içim çekiliyor! Allah'ım sen kimseyi evladının cehaleti ile sınama’’ dedi. Söylediği sözlerin ardından tepki toplayan Karaca da anne Havva Öztel yanıt verdi. Öztel ünlü şarkıcıya; ‘’Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Sadece o da bir anne, bunu dile getiriyorum’’ diyerek konuyla ilgili düşüncelerini söylemekten kaçındı. Işın Karaca’nın yaptığı açıklamalardan sonra Aleyna Tilki’nin bir cevap verip vermeyeceği ise merak konusu oldu. 

aleyna tilki ışın karaca

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal