Aleyna Tilki Güvenlik Görevlisine Hakaret Etmişti, 21 Yaşındaki Şarkıcıya Hapis Cezası Verildi!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki hakkında, geçtiğimiz yıl havaalanındaki bir güvenlik görevlisine hakaret ettiği gerekçesiyle hakaret etmişti. Mahkeme şarkıcıyı olay çıkaracak bir cezaya çarptırdı. İşte detaylar…

09.07.2021-12:53 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-11:17)

Üne kavuştuğu andan beri dünya yıldızı olacağını söyleyen Aleyna Tilki, 2020 yılında havaalanında olay çıkarmıştı. Ünlü şarkıcı İstanbul Havalimanı’nda önce bir yolcuyla tartışmış, sonrasında ise bir güvenlik görevlisine hakaretler savurmuştu. Yolcu ile şarkıcı arasına girmek isteyen güvenlik görevlisine; ‘’Sen kimsin, polis misin? Seni bulup mahvedeceğim, salak mısın, senin yüzünden uçağı kaçırıyorum’’ diyerek hakaretler savurmuştu. Bunun üzerine Aleyna Tilki ile yaşadığı tartışma sonrası Neslihan Ö., şarkıcıyı şikayet etti. Milano uçuşunu iptal etmek zorunda kalan şarkıcı, ifade vermek için karakola gitmek zorunda kalmıştı. Aleyna Tilki hakkında açılan dava ise sonuçlandı. Ünlü şarkıcıya verilen ceza herkesi şaşırttı.

ALEYNA TİLKİ’YE BÜYÜK CEZA

Geçtiğimiz yıl İstanbul Havalimanı’nda önce bir yolcu ile tartışan, sonrasındaysa ikilinin arasına girmek isteyen güvenlik görevlisine hakaret eden şarkıcı Aleyna Tilki hakkında soruşturma başlatılmıştı. Kendisine hakaret eden şarkıcıyı şikayet eden özel güvenlik görevlisi, Tilki hakkında; ‘’ 'Kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından 4 yıla kadar hapis cezası’’ istemiyle dava açmıştı. Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sonuçlandı. Aleyna Tilki’nin; ‘’Seni bulup mahvedeceğim’’, ‘’Salak mısın, senin yüzünden uçağı kaçırıyorum’’ şeklindeki hakaretlerini Gaziosmanpaşa Asliye Ceza Mahkemesi değerlendirdi. Kamu görevlisine karşı hakaret ve tehdit suçlarından yargılanan Tilki’nin dört yıla kadar hapis istemi davası sonuçlandı. Toplanılan deliller, dinlenen tanıklar ve izlenilen görüntülerin sonunda şarkıcı Aleyna Tilki’nin, 5 ay hapis ve 7 bin 80 TL adli para cezasına çarptırılmasına karar verildi. 

aleynass

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal