Usta Oyuncu Aydemir Akbaş Ölüme Meydan Okudu: 95’ten Önce Ölmeyeceğim!

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Aydemir Akbaş’a dostları, yeni yaşını kutlamak için bir araya geldi. Ünlü oyuncu yapıla sürpriz karşısında duygularına hakim olamadı.

31.12.2021-10:42 - (Son Güncelleme: 31.12.2021-10:42)

Birçok dizi ve filmde rol alan, yer aldığı her projeden sonra isminden söz ettiren Yeşilçam’ın efsanesi Aydemir Akbaş yeni yaşını aldı. Ünlü oyuncuya dostları doğum günü sürprizi yapmak için bir araya geldiğinde Akbaş karşılaştığı manzara karşısında duygulandı. Yılların usta oyuncusu Akbaş, bir süredir gördüğü kanser tedavisi ile zor günler geçirirken, ünlü oyuncuya yapılan bu destek ve güzel hatıra, Akbaş’ın ağlamasına neden oldu. Basın mensuplarına samimi itiraflarda bulunan usta oyuncunun sarf ettiği cümleler ise ilk önce dostlarını sonra da hayranlarını üzdü. 

AKBAŞ: 95 YAŞINDAN ÖNCE ÖLMEYECEĞİM

Yaşamına canlandırdığı karakterle birçok hayat sığdırmış olan Aydemir Akbaş, dün 86 yaşına girdi. Bu uzun ömründe birçok projeye imza atmış olan ünlü oyuncu, canlandırdığı unutulmaz karakterle hafızalara kazındı. 2010 yılında gırtlak kanserine yakalanan oyuncu zor günler geçirmiş, kanseri yendikten sonra d sevenlerinin içini rahatlatmıştı. Ünlü oyuncu 2018 yılında ise kolon ve bağırsak kanserine yakalanarak zor günlere yeniden bir adım atmıştı. Tedavisi hala süren Yeşilçam oyuncusuna yeni yaşında dostları yalnız bırakmadı. Doğum günü yemeği düzenleyen Akbaş’ı, Şafak Sezer ve Mustafa Topaloğlu gibi isimler yalnız bırakmadı. Yapılan bu sürpriz karşısında göz yaşlarına hakim olamayan ünlü oyuncu; ‘’Ben çok zor ağlarım ama bu benim için en güzel hediye oldu. Çok arkadaşımı kaybettim ama güzel dostluğun karşılığını bugün aldım. 95’den önce ölmeyeceğim bunu size söylüyorum’’ diyerek duygularını dile getirdi. Ünlü oyuncunun bu sözleri ise hem ona sürpriz yapan dostlarını hem de hayranlarını duygulandırdı. 

aydemir akbaş

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal