Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya Sevgilisi Umut Evirgen’le Yeni Yılı Aşıklar Şehri Paris’te Karşılayacak!

Geçtiğimiz günlerde Umut Evirgen’la aşk yaşadığı ortaya çıkan güzle oyuncu Serenay Sarıkaya’nın sevgilisiyle yaptığı plan hayranlarını kıskandırdı. İşte Sarıkaya ve Evirgen’ın yılbaşı planı…

31.12.2021-09:58 - (Son Güncelleme: 31.12.2021-15:51)

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, son zamanlarda gündemden düşmemeye devam ediyor. Bir projeden diğerine koşan başarılı oyuncu, geçtiğimiz günlerde inkar ettiği aşkının arabasında yakalanmış ve bu olayla magazin gündemine yeniden damgasını vurmuştu. Güzel oyuncu Adana’da setleri süren yeni projesinin çekimleri biter bitmez soluğu İstanbul’da aldı. Sarıkaya ayağının tozuyla şimdi de Paris’e gidiyor. Yeni yılı Paris’te karşılayacak olan güzel oyuncu sevgilisi Umut Evirgen’la romantik anlar yaşayacak. 

SERENAY YERİNDE DURAMIYOR

Ekranların sevilen oyuncusu Serenay Sarıkaya, hem oyunculuk performansıyla hem de güzelliğiyle birçok projenin aranana yüzü olarak yer alıyor. Güzel oyuncu ilk çıkış yakaladığı diziden bu yana, pek çok dizi, film ve reklam projelerinde objektif karşısına geçti. Güzelliğinin yanı sıra canlandırdığı karakterlere verdiği hayatla unutulmaz performanslara imza atan Serenay Sarıkaya, son projesi Şahmeran için kamera karşısına geçti. Adana’da çekimleri süren dizi için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Sarıkaya, çekimler biter bitmez İstanbul’a döndü. Ünlü oyuncu çekimlerin çok güzel geçtiğini ve yayınlanacağı tarihi beklediğini söyledikten sonra da, Adana’yı çok sevdiğini anlattı. Henüz daha yeni projesini bitiren güzel oyuncu, şimdi de Paris’e gitmek için hazırlık yapıyor. 

serenay sarıkaya ve umut evirgan

TATİL ROTASI BELLİ OLDU

Geçtiğimiz aylarda Umut Evirgen’la ismi çıkan başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, hakkında çıkan bu iddiaları yalanlamıştı. Ünlü oyuncu çıkan iddialara yönelik olarak; ‘’Yok arkadaşlar, sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia. Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım’’ diyerek konuyu kapatmıştı. Bu açıklamaların üzerinden yalnızca birkaç ay geçtikten sonra ise, ünlü oyuncu Evirgen’ın arabasında yakalandı. Hakkında çıkan iddiaları yalanlayan Sarıkaya’nın, böylece ilişkisi de ispatlanmış oldu. Ünlü oyuncunun ise çekimleri biter bitmez sevgilisi Umut Evirgen’la tatile gideceği ortaya atıldı. Yeni yılı Paris’te karşılayacak olan çiftin, oradan fotoğraf paylaşıp paylaşmayacağı ise merak ediliyor. Güzel oyuncunun Paris dönüşü ise yeniden başlayacak Alice Müzikali’nin provalarına başlayacağı konuşuluyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal