Türkücü Ceylan'dan Kahreden Haber! Babasının Vefat Ettiğini Sosyal Medyadan Duyurdu

Ünlü türkücü Ceylan’dan acı haber geldi. Sosyal medya hesabından duyurduğu haberle sevenlerine üzüntüsünü paylaşan Ceylan, aldığı haberle yıkıldı.

31.12.2021-08:58 - (Son Güncelleme: 31.12.2021-12:15)

Sesi ve şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran ve değiştirdiği tarzıyla adından hala başarıyla söz ettiren ünlü şarkıcı Ceylan’dan ailesini ve sevenlerini kahreden haber geldi. Başarılı şarkıcı aldığı acı haberle yıkılırken, sosyal medyadan hayranlarına bu haberi duyurdu. Ünlü şarkıcı babasının fotoğrafını koyarak paylaştığı haberle, takipçileri neye uğradığını şaşırdı. Babasının vefat ettiğini duyuran ünlü şarkıcı, hayranlarına ve yakın dostlarına duyurduğu bu haberle binlerce yorum ve taziye mesajı aldı.

ŞARKICI BABASINI PAYLAŞARAK DUYURDU

Ünlü şarkıcı Ceylan babasının acı haberiyle yıkıldı. Beyin kanaması geçirerek vefat eden babasının acısıyla yıkılan güzel şarkıcı, paylaştığı bu haberle sevenlerini de yıktı. Ünlü şarkıcının yakın dostları büyük bir şaşkınlıkla durumu karşılarken, başarılı şarkıcıya destek olmak için hemen taziye mesajları ilettiler. Türkücü Ceylan Avcı’nın babası Ahmet Avcı’nın yaşama gözlerini yumduğunu sosyal medya hesabından duyuran Ceylan, babasının fotoğrafının üzerine ‘’Canım babamızı kaybettik’’ sözleriyle acısını ifade etti. Babasının vefatını paylaştıktan sonra sessizliğe bürünen şarkıcının, yaşadığı acıyla durumunun nasıl olduğu ise bilinmiyor. 

AHMET AVCI

CEYLAN’IN KARİYERİ NASIL BAŞLADI?

Ünlü türkücü Ceylan, 26 Haziran 1974 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Babası Ahmet Avcı, annesi ise Nazan Avcı’dır. Henüz 7 yaşındayken Almanya’ya giden Ceylan ve ailesi, orada sahnelerde müzisyenlik yaparak geçimini sağlamıştır. Baba Ahmet Avcı sahnelerde ve düğünlerde saz çalmış, Ceylan ise babasının gittiği düğün salonlarında şarkılar söyleyerek kariyerine ilk adımını atmıştır. Henüz 10 yaşındayken ilk albümünü çıkaran güzel şarkıcıya yaşı nedeniyle ‘’Küçük Ceylan’’ lakabı verilmiştir. 10 yaşından itibaren büyük bir çıkış yakalayan ünlü türkücü sonrasında birçok albüm yapıp, dizi ve filmlerde de rol almıştır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal