Türkücü Ceylan Yaptırdığı Estetik ile Bütün Ünlülere Benzetildi

Ceylan'ın büyük değişimi! 47 yaşındaki şarkıcıyı görenler tanımakta güçlük çekiyor. Estetik sayesinde tek tek bütün ünlülere benzetiliyor. Gönderilerini tek tek efekt ve shoplu paylaşmasıda onu çok farklı gösteriyor.

05.09.2021-09:32 - (Son Güncelleme: 05.09.2021-11:41)

Ceylan'ın büyük değişimi! 47 yaşındaki şarkıcıyı görenler tanımakta güçlük çekiyor. Estetik sayesinde tek tek bütün ünlülere benzetiliyor.

Ceylan Yaptrıdığı estetiklerle herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Ünlü türkücü Ceylan İnstagram hesabından attığı bu fotoğraflar ile dikkatleri üzerine çekti.

Ceylan'ın son halini gören takipçileri tanımakta zorlanıyor.

Küçük yaşlarda müzik kariyerine başlayan 47 yaşındaki Türk Halk Müziği ve arabesk müzik sanatçısı Ceylan Avcı, son yıllarda yaşadığı büyük değişimle adından söz ettiriyor.

GÖRENLER TANIYAMIYOR!

Sosyal medya hesabı Instagram'dan sık sık pozlarını paylaşan Ceylan, yaptırdığı estetiklerle adeta bambaşka birine dönüştü. Ceylan; Selena Gomez, Gülşen, Elçin Sangu, Serenay Sarıkaya ve Kris Jenner'a benzetildi.

YILMAZ ERDOĞAN'DAN BİR SÖZ PAYLAŞTI

Plaj pozunu sosyal medyadan yayınlayan Ceylan Avcı, Tiyatrocu Yılmaz Erdoğan'dan "Sana bakmak suya bakmaktır, sana bakmak bir mucizeyi anlamaktır" sözünü paylaştı... 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal