Hande Erçel'in Yıllar Önce Estetiksiz Hali ile Yaptığı Sunuculuk Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Hande Erçel'in güzellik yarışmasında 1. seçildikten sonra , yaptığı program sunuculuğu görüntüleri sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

03.09.2021-15:01 - (Son Güncelleme: 03.09.2021-16:13)

Güzel oyuncu son dönemlerin en aranılan isimlerinden. Diziler ve reklamlar onunla sürekli proje gerçekleştirmek istiyor. 24 Milyonu aşkın takipçisi ile de ünlüleri kıskandırıyor. İlk  popçu şarkıcı Murat Dalkılıç, sonrasında da  Kerem Bürsin’le yaşadığı ilişkiler sebebi ile aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor.

Hande Erçel'in güzellik yarışmasında 1. seçildikten sonra , yaptığı program sunuculuğu görüntüleri sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

ESTETİKSİZ HALİ OLAY OLDU

Sunuculuk yaptığı sırada henüz 18 yaşında olan oyuncu Hande Erçel'in yüzündeki değişimin o büyüme ile ilgili olmadığı gayet ortada. Hande Erçel'in yüzüne yaptığı küçük müdahaleler onu bambaşka birine döndürmüş. Kilolu yanakları ile dikkat çeken görüntüde, şimdilerde ise yaptırdığı çene ameliyatı sonrası ince bir yüze sahip olmuş ve aynı zamanda çene ucu dolgusu, kaş kaldırma işlemleri de kendini belli ediyor! İşte Hande Erçel hakkında yıllar sonra ortaya çıkan gerçek...

Yeni sevgilisi Kerem Bürsin aşkı ile her daim gündemde kalmayı başaran Hande Erçel, 18 yaşındayken sunduğu magazin programı herkesi şaşırttı. Çünkü oradaki görüntüsü oldukça farklı... Ünlü oyuncunun bu görüntüleri olay yaratacak.

Hande Erçel'in Dizisi geçtiğimiz haftalar finale gitmişti. 27 yaşındaki Oyuncu  şu an sevgilisi ile tatilde ve sosyal medya paylaşımları beğeni yağmuruna tutuluyor!

Instagram'da 24 milyonu aşkın takipçisi olan güzel oyuncu Hande Erçel'in 2012 yılında sunduğu progradaki görüntülere ne diyeceği merak konusu oldu...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal