Survivor Yarışmacısı Merve Aydın'ın Annesi Hayatını Kaybetti

Diğer seneler iki kere Survivor yarışmasına katılan ve ikisinde de finale kalmayı başaran, Merve Aydın'ın annesi bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Nilgün Aydın malesef hayatını kaybetti.

03.09.2021-14:32 - (Son Güncelleme: 03.09.2021-16:56)

Merve Aydın, dün sosyal medya hesabından üzerinden, annesi Nilgün Aydın içi dua istemişti.Aldığı haberle yasa boğulan Aydın, Annesinin vefat ettiğini duyurdu.  Sosyal medya hesabı üzerinden acı haberi duyurdu. Yaptığı paylaşım ile Cenaze bilgilerini de paylaştı.

SEVENLERİNDEN DUA İSTEMİŞTİ!

Merve Aydın 2018 yılında Mehmet Filiz ile evlenerek bir çocuk dünyaya getirmişti. Sporcu Merve Aydın  bir süredir kanser tedavisi gören annesiyle ilgileniyordu. tedavi sürecinde annesini bir an olsun yalnız bırakmayan Merve Aydın, dün de Instagram hesabından paylaşım yaparak hastanede tedavi gören annesi için sevenlerine seslenerek "Sizlerden annem için dua istiyorum'' Şeklinde açıklamada bulunmuştu.

ANNEM HAYATINI KAYBETTİ

Merve Aydın, "Annemi kaybettik. Annem için dua eden herkesten Allah razı olsun" dedi. Cenaze bilgilerini de paylaşan Aydın, "Canım annemin cenazesi bugün Albayrak Camii'nde öğle namazını takiben kılınacaktır. Kayaşehir Şamlar Mezarlığı'na defnedilecektir" dedi.

AİLESİYLE BAYRAMDA FOTOĞRAFINI PAYLAŞMIŞTI

Merve Aydın son olarak 13 Mayıs tarihinde Instagram hesabından ailesiyle bir pozunu paylaşarak sevenlerinin bayramını kutlamıştı. Ölüm haberini alan sosyal medya kullanıcıları ise Aydın'ın paylaşımının altına taziye yorumları yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal