Merve Aydın'dan Turabi'ye Sert Tepki!

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan yarışma Survivor 2018 53. fragmanı yayınlandı ve Merve Aydın'ın Turabi hakkında yaptığı sert açıklamalar bütün dikkatleri üzerine topladı.

23.04.2018-12:28 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-12:08) Merve Aydın'dan Turabi'ye Sert Tepki!

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği TV 8 ekranlarında yayın hayayına devam eden Survivor 2018 53. bölüm fragmanı yayınlandı ve Merve Aydın'ın takım arkdaşları konuşup Turabi hakkında ağır yorumlar yapıp sert tepki vermesi bütün dikkatleri üzerine çekti.

Survivor 2018'de üst üste oyun kaybetmeye başlayan Ünlüler takımında sinirler git gide geriliyor. Merve Aydın adada yarışmacı arkaşları ile konuşurken Turabi'yi kolay rakip seçmekle suçladı.

MERVE AYDIN'DAN ŞOK SÖZLER

Merve Aydın suda gerçkeleştirilen dokunulmazlık oyunu sırasında Turabi'nin parkurdan atlarken taklalar atmasını şov yapmak olarak gördüğünü belirterek ağır eleştirilerde bulundu.

Adada takım arkadaşı ile konuşan Merve, Turabi için, 'Dokunulmazlık oyununda kalmış Turabi taklalar atıyor. Burası şov alanı değil. Cumali varken sürekli onu seçiyordu şimdi Murat'ı seçiyor' sözleri bütün dikaktleri üzerine topladı.

Röportaj esnasında daha sert ifadeler kullanan Merve Aydın,'Bu kadar mı özgüveni sıfır, bu kadar mı korkuyorsun? Bu kadar mı yere düştü?' şeklinde ağır söylemlerde bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal