Mazhar Alanson'un Eşi Hale Alanson Hayatını Kaybetti

Ünlü müzik grubu MFÖ'nün sevilen üyelerinden Mazhar Alanson, 1972-2002 yılları arasında evlilik yaşadığı Hale Alanson'un yaşamını yitirdiğini açıkladı...

03.09.2021-13:28 - (Son Güncelleme: 03.09.2021-17:59)

Ünlü müzik grubu MFÖ'nün  sevilen üyelerinden Mazhar Alanson, 1972-2002 yılları arasında evlilik yaşadığı Hale Alanson'un yaşamını yitirdiğini açıkladı.

MFÖ grubunun vokali Mazhar Alanson'un eski eşi Hale Alanson'dan acı haber geldi. Şarkıcı, 1972-2002 yılları arasında evli kaldığı Hale Alanson'un vefat ettiğini söyledi.

ÇOCUKLARIM VE BEN BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYUYORUZ

Bu üzücü haberi sosyal medya hesabından paylaşan Mazhar Alanson, "Ankara Devlet Operası'ndan solist ilk eşim Hale Alanson, hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ben ve çocuklarımız büyük üzüntü içindeyiz. Benim ve çocuklarımız Hilmi ve Eda'nın, onu tanıyan, seven arkadaşlarımızın gönlünde her zaman yaşayacaktır. Seni unutmayacağız Hale...şeklindeki notu paylaşımına düştü.  Sevenleri Mazhar Alanson'a baş sağlığı mesajları ile destek oldu.

EŞİ İLE KONSERVATUVAR YILLARINDA TANIŞMIŞLAR

Mazhar Alanson, ilk eşi Hale Alanson ile 1970'te devlet konservatuvarında tanıştıktan sonra 1972'de evlenmişti. Çiftin Eda Alanson ve Hilmi Alanson adında iki çocuğu var.

İkili, 2019'da oğulları Hilmi Alanson'un düğününde objektif karşısına geçmişti.

MAZHAR ALANSON İKİ KERE EVLENDİ!

Mazhar Alonsan Hale Alanson'dan 2002 yılında ayrılmış ve 2003'te ise moda tasarımcısı Biricik Suden ile hayatını birleştirmişti. Çiftin mutlu evlilikleri sürüyor.

BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİM

"Eski eşinin fotoğrafını paylaşan ünlü müzisyen, "İlk eşim Hale Alanson hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ben ve çocuklarım büyük üzüntü içindeyiz. İlk eşim Hale'yi hiç unutmayacağım. Benim, çocuklarımız Hilmi ve Eda'nın gönlünde hep yaşayacaksın Hale..." dedi...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal