Mazhar Alanson Direk Dansı Yapan Eşi İçin Ağzını Açtı! Ünlü Şarkıcı Söyledikleriyle Herkesi Şaşırttı

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden direk dansı yapmıştı. Ünlü şarkıcı eşinin direk dansı hakkında ilk yorumu yaptı. İşte detaylar…

27.05.2020-09:52 - (Son Güncelleme: 16.12.2021-15:34)

Sesi ve şarkılarıyla hayranlarını mest eden Mazhar Alanson, yaşam boyu onur ödülüne layık görüldü. Ünlü şarkıcı ödül almak için gittiği törenin çıkışında basın mensuplarına röportaj verdi. Bu yıl beşincisi düzenlenen Uluslararası Altın Kalite Ödülleri, geçtiğimiz akşam sahiplerini buldu. Ödüle layık görülen isimler arasında şarkıcı Mazhar Alanson da vardı. Alanson ‘’Yaşam Boyu Onur Ödülü’ne’’ layık görüldü. Tören çıkışı gazetecilere röportaj veren şarkıcı, aldığı ödülden dolayı gururunun okşandığını söyledi. Basın mensupları ünlü şarkıcıya pandemi dönemini nasıl geçirdiğini sorduğunda şarkıcı; ‘’ Boyuna yazdım. Çalmak içinse pek bir şey olmadı. Yakında bir solo albümüm çıkacak. MFÖ ile de single çıkacak. Müzik programından ödül almak nefsimi okşadı. İnşallah ikinci bir mesleğim olmuş oldu’’ şeklinde yanıtladı.

MAZHAR ALANSON EŞİNE DESTEK ÇIKTI

5.Uluslararası Altın Kalite Ödülleri’nde törene katılan isimler arasında MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson da vardı. Ünlü şarkıcı yaşam boyu onur ödülü’ne layık görülerek, ödülü sanatçıya takdim edildi. Tören çıkışında gazetecilerle sohbet eden Alanson eşiyle ilgili sorulan soruları da yanıtladı. Geçtiğimiz hafta eşi Biricik Suden yaptığı direk dansını sosyal medyadan paylaşmış, bu paylaşım da çok konuşulmasına sebep olmuştu. Bunun ardından açıklama yapan Alanson, eşine destek çıktı. Eşine toz kondurmayan şarkıcı eşinin dans etmediğini spor yaptığını şu sözlerle söyledi; ‘’Dans değil, spor! Kayak, kürek ve halter de yapıyor. Sporun bütün dallarını yapıyor’’ şeklinde konuştu. 

mazharss

BİRİCİK SUDEN DE SESSİZLİĞİNİ BOZMUŞTU

Sosyal medyada paylaştığı direk dansı videosu ile günlerce konuşulan Biricik Suden, yapılan eleştirilere yanıt vermişti. Alanson’un eşi yaptığı paylaşıma açıklık getirerek; ‘’ Bu zor, güç, denge ve teknik gerektiren bir spor. Cinsellik için direklere sarılmaya hiç ihtiyacım yok! Sizlerin de olmasın...’’ diyerek konuya dair düşüncelerini noktalamıştı. Bunun üzerine Suden’in eşi Mazhar Alanson da sessizliğini bozarak paylaşımının altına alkış emojisi koyarak eşine desteğini belirtmişti. Ünlü şarkıcı Mazhar Alanson'un eşini desteklediği cümlelerin ardından, Suden'in sosyal medyada yapacağı paylaşımlar ise merak edilen konular arasında yer alıyor. Şarkıcının eşinin yaşına rağmen kusursuz fiziği ise takipçilerinin dikkatini çeken diğer bir noktayı oluşturuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal