Aşı Olmak İstemeyen ve Test Yaptırmayı da Kabul Etmeyen Yıldız Tilbe'nin Konseri İptal Edildi!

Koronavirüs ile mücadele de önemli bir rol üstlenen aşılanma süreci sayesinde vaka artışları azalırken bazı vatandaşlar ısrarla aşı karşıtlığı yapmaya devam ediyor. Yıldız Tilbe'nin bu açıklamaları çok konuşulacak...

03.09.2021-12:27 - (Son Güncelleme: 03.09.2021-12:27)

Koronavirüs  ile mücadele de önemli bir rol üstlenen aşılanma süreci sayesinde vaka artışları azalırken bazı vatandaşlar ısrarla aşı karşıtlığı yapmaya devam ediyor. Ancak bazı sanatçıların bunu yapması topluma örnek teşkil ettikleri için durumu farklı br noktaya taşıyor. Yıldız Tilbe asla aşı olmayacağını ve PCR testlerini de istemediğini söyledi! Olay kadın Yıldız Tilbe yine bir skandal açıklamaya imza attı. Söyledikleri pes dedirtti.

Yıldız Tilbe'nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı skandal açıklamada,  "Aşıyı da PCR'ı da reddediyorum" demmişti. Bu Paylaşımından sonra 18 Eylül'de Kıbrıs'ta vereceği konseri iptal edildi.

PCR TESTİ VEYA AŞI ZORUNLULUĞU GETİRİLMİŞTİ

Sağlık Bakanlığının Koronavirüs salgını ile verilen mücadele kapsamlarında 6 Eylül itibari ile  aldığı kararda konser ve etkinlik alanlarına katılacak kişilerin aşı ya da PCR testi yaptırmasının zorunlu hale getirilmişti. Her paylaşımı ile gündem olan 55 yaşındaki pop şarkıcısı  Yıldız Tilbe ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla aşıya ve koronavirüs testine karşı olduğunu açıkladı.

KIBRIS KONSERİ TEST VE AŞIYI KABUL ETMEDİĞİ VE KARŞITLIK YAPMASI SEBEBİ İLE İPTAL EDİLDİ

Aşılanma çalışmaları sayesinde vaka sayılarındaki düşüş ya da hastalık geçirildiğinde aşı sayesinde daha hafif geçirilen bu hastalıkta aşının önemi gittikçe artarken bazı insanlar aşı yapmak istemiyor. Bazı ünlülerde yine aşı karşıtlığı yapıyor. Yıldız Tilbe'de bunlardan biri sosyal medya hesabında sık sık aşı olmayacağını söylüyor. Yıldız Tilbe'nin konser işleri de bu sebeple aksamaya başladı. Aşı karşıtı paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Yıldız Tilbe'nin 18 Eylül'de Kıbrıs'taki bir otelde vereceği konser iptal oldu! 

TESTİ DE AŞIYI'DA YAPTIRMAYACAĞIM

Yıldız Tilbe , "Aşıyı da PCR'ı da reddediyorum. Allah'ın dediği olur. İsteyen aşı olur istemeyen olmaz bu insanın tercih hakkıdır. Tüm yasaların kanunların üstündedir. İnsanın kişilik hakları dokunulmazdır. Konsere gidenlere PCR zulümden başka bir şey değil. Sinemada film izlemek için seyahat için PCR testi yapmak zulümdür. Ben kendi konserime giderken PCR testi olacağım, olmam ki. PCR da aşı da olmayacağım, çalışmam yasaklanacak mı, çalışamayacak mıyım? Benden uzak durun gerçekten. 'Diyerek skandal bir açıklama Yaptı!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal