Kerem Bürsin İlişkisi Hakkında İlk Kez Konuştu

Sosyal medyada 'Gerçekten sevgililer mi yoksa dizi reklamı mı?' polemiği devam ederken Kerem Bürsin samimi açıklamalarda bulundu. Sevilen oyuncu hakkında sorulan sorulara yanıt verdi.

28.08.2021-15:21 - (Son Güncelleme: 28.08.2021-15:21)

Yakışıklı oyuncu'nun gün geçtikçe yıldızı parlıyor. En iyi projelerde ekranda boy gösteren Kerem Bürsin son olarak Hande Erçel ile baş rolü paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi ile ekranlardaydı.

Kerem Bürsin, geçtiğimiz gün bir programa konuk oldu.  Sevgilisi Hande Erçel için 'Hande'yi çok seviyorum. Müthiş bir insan. En önemlisi çok iyi arkadaşız. Bu değerli bir şey' dedi. Uzun zamandır eleştirilen ikilinin birlikteğini piyar aşkı olarak görenleri şaşırtacak açıklamalar...

Katıldığı programda açıklamalarda bulunan Kerem Bürsin, kendisini jön olarak kabul etmediğini dile getirdi. Özel hayatıyla ilgili de bilgiler veren Bürsin, 'Kendini yakışıklı buluyor musun?' Sorusuna da 'Kendimi yakışıklı bulmuyorum, kim bulur ki?'  dedi.

Sen Çal Kapımı dizisinin final çekimlerini tamamlayan ve dizide rol arkadaşı Hande Erçel ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu, kendisi hakkında merak edilenleri anlattı. 'KENDİMİ 20 YAŞINDA HİSSEDİYORUM' 34 yaşındaki oyuncu, yaş sorusu gelince kendini çok genç hissettiğini ifade ederek 'Kendimi 20 yaşında hissediyorum. Hatta bazı arkadaşlarım 13 diyor. 30'lar çok hızlı geçiyor. Doğum günümde dileğim, dünyayla alakalıydı. Çünkü hiç iyi bir yolda değiliz, doğaya verdiğimiz zararın haddi hesabı yok'  dedi.

'JÖN OLMAK GİBİ BİR HEVESİM YOK'

Jön' kavramı hakkında da konuşan Bürsin, 'Ben jön değilim, olmak istemiyorum. Hayatımı yaşamak istiyorum. Kalıpların, bir kafesin içine girmek istemiyorum' şeklinde konuştu.

'HANDE MÜTHİŞ BİR İNSAN ONA AŞIĞIM'

 Hande Erçel ile birliktelik yaşayan ve birlikteliklerinin fotoğraflarını çok sık sosyal medya hesabından yayınlayan Kerem Bürsin, aşkla ilgili soru üzerine sözlerine şu şekilde devam etti. 'Aşk olağanüstü bir şey. Bizi insan yapan şeylerden biri. Her anlamda ilham veriyor. Hande müthiş bir insan. Onu çok seviyorum. Her şeyden önemlisi çok iyi arkadaşız. Bu değerli bir şey. Çok da iyi kalpli bir insan'. dedi.

SANILANIN AKSİNE KENDİNİ YAKIŞIKLI BULMUYOR!

Kerem Bürsin, binlerce hayranına ve ona aşık binlerce genç kıza rağmen  'Kendimi yakışıklı bulmuyorum. Kim kendini yakışıklı buluyor ki? Şunu merak ediyorum, gerçekten biri aynanın karşısına geçip 'Vay be ne kadar çekiciyim' diyor mu? Bana göre değil. Bu kendimi sevmiyorum demek değil ama benim derdim o değil' şeklinde konuştu.

KEREM BÜRSİN KİMDİR?

Karizmatik oyuncu Bürsin, Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce, Türkçe çift dille oyunculuk yapmaktadır. Yabancı dili oldukça iyi olan bürsin ilk olarak Türk dizilerine Güneşi Beklerken Dizisi ile Giriş yapmıştır. 'Güneşi Beklerken'  adlı dizide aynı ismi paylaştığı 'Kerem Sayer' ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi 'Güneş Sayer' rolleriyle tanınmıştır. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı. Şeref Meselesi dizisinde 'Yiğit Kılıç' karakterini canlandırmıştır ve aynı karakterle 'Ulan İstanbul'  dizisinde konuk oyuncu olmuştur. Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı.

Kerem Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai), Türkiye (Ankara, İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı. 1999'da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti.Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'ın pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu. ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçilmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal