Kerem Bürsin ve Hande Erçel Dudak Dudağa Yakalandı!

'Sen Çal Kapımı' dizisindeki rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşayan Hande Erçel, sette öpüşürken hayranları tarafından görüntülendi.

27.07.2021-08:45 - (Son Güncelleme: 27.07.2021-08:45)

'Sen Çal Kapımı' dizisinde başrolü paylaştıktan sonra aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel-Kerem Bürsin çifti yine dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardı. Hande Erçel ve Kerem Bursin’in set halleri yabancı hayranları tarafından görüntülendi.

ÖPÜŞÜRKEN YAKALANDILAR

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in setteki halleri hayranları tarafından görüntülendi. Ünlü çift, kimseyi umursamadan öpüşürken hayranlarının çığlıklarını duyunca önlem amaçlı kapalı alana girdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.


FOTOĞRAFLARINA YORUM YAPMIŞTI

Aşklarıyla magazin gündeminden düşmeyen Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak yeşil bikinili pozunu paylaşan Hande Erçel'in fotoğrafına sevgilisi Kerem Bürsin de yorum yapmıştı. Maldivler'de yaptıkları aşk tatili sonrası ilişkilerini açıklayan ünlü çift sosyal medya paylaşımlarında da aşklarını dile getirdi. Hande Erçel son olarak yeşil bikinisi ile sevgilisi Kerem Bürsin'e verdiği pozu paylaştı. Kerem Bürsin ise fotoğrafa 'Kim çekmiş böyle inanılmaz bir fotoyu' yorumunu yapmıştı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal