Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Aşklarını Duyurdu!

Maldivler tatilinde el ele objektiflere yakalanan Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti sosyal medya hesaplarından aşklarını ilan etti.

28.04.2021-13:43 - (Son Güncelleme: 28.04.2021-13:43) Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Aşklarını Duyurdu!

Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oynayan ve sık sık haklarında çıkan aşk iddiasını ‘Arkadaşız’ diyerek yalanlayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin geçtiğimiz haftalarda Maldivler'e tatile gitti. Geçtiğimiz günlerde el ele kameralara yakalanan çiftin aşkları belgelenmiş oldu.

SONUNDA İLAN ETTİLER

El ele yakalandıktan sonra aşklarını gizlemeyen genç oyuncular, sosyal medya hesaplarından peş peşe paylaşım yaptı. Bürsin, Erçel'in günbatımında çekilen bir pozunu ‘Güzel bir yerde, güzel bir kadınla, güzel bir manzara’ notuyla paylaştı.

Bürsin bunun ardından sevgilisiyle okyanusun ortasında çekilen bir fotoğrafını paylaşarak ‘Okyanusun ortasında bir kano ve sadece ikimiz. Mükemmel’ diyerek aşkını ilan etti.

Kerem Bürsin'in ardından Hande Erçel'den de paylaşım geldi. Erçel paylaşımına, ‘Sevincimiz fıskiyelerin patlamasını sağlıyor’ notunu düştü. İkilinin aşk dolu kareleri kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal