Ekmek Yemediğini Söyleyen Burcu Esmersoy'dan İtiraf!

Ünlü sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy, bir süredir Bodrum'da denizin ve güneşin tadını çıkartıyor. Hakkında bilinmeyenleri anlatan güzel sunucu, selüliti olduğunu itiraf etti.

26.07.2021-17:34 - (Son Güncelleme: 26.07.2021-17:34)

Güzelliğinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren 45 yaşındaki sunucu Burcu Esmersoy, Bodrum tatiline devam ediyor. Yeni aldığı yazlık villasında zaman geçiren Esmersoy, samimi açıklamalarda bulundu. Selüliti olduğunu itiraf eden güzel sunucu, pazar kahvaltısından da bahsetti.

'EVİM YA SABUN YA ÇAMAŞIR SUYU KOKAR'

Tatilde yorulduğunu söyleyen Esmersoy, 'Evimde hep misafir var. Sevdiğim insanların rahatı çok önemli" dedi. Temiz çamaşır kokusunu sevdiğini de sözlerine ekleyen sunucu, "Evim ya sabun ya çamaşır suyu kokar' açıklamasında bulundu.


SELÜLİT İTİRAFI

Selüliti olduğunu itiraf eden sunucu, 'Ters ışık diye bir şey var. Doğru ışıkta çektiğim için öyle güzel görünüyor. O zaman selülit yokmuş havası yaratılıyor. Dağınım. Çok dağılınca bir anda girişiyorum. Çamaşır suyundan bayılma noktasına geliyorum' şeklinde konuşan Burcu Esmersoy, 'Bodrum'da paparazzilere yakalanmaya vaktim yok. Trafikten plaja inemiyorum' dedi.

'ÇALIŞTIKÇA IŞILDIYORUM'

Sağlıklı bir hayat yaşadığından bahseden sunucu, '20:30'da uykum geliyor. Uygulama indirdim, telefonum 20:00'de kapanıyor. 21:30-22:00 gibi yatıyorum. Sabah 5'te uyanıyorum. Spor, düzenli hayat, sağlıklı beslenme. Çalıştıkça ışıldıyorum' ifadelerini kullandı.


PAZAR ÖDÜL GÜNÜ

Beyaz ekmek yemediğinden bahseden 45 yaşındaki güzel, 'Simit delisiyim. Pazar günü ödül yapıyorum. Simit, tereyağ, reçel... Kahvaltıda 8 simit yerim' dedi. Bazen çok yorulduğunu itiraf eden Esmersoy, mesleğini mümkün olduğunca devam ettirmek istediğini bu nedenle fiziğine dikkat etmek zorunda olduğunu belirtti. 45 yaşındaki sunucu, yaş konusunda; 'Yaş çok inandığım bir şey değil. Kadın için olgunlaşmak, hayat tecrübesine sahip olmak güzel' diye konuştu. Kök hücre yaptırdığını söyleyen Burcu Esmersoy, 'Kolajen desteği de var. Botoks olabilir ama dolguyla işim yok' ifadelerini kullandı.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal