Ünlü İsimlerin Çocukları Aşklarını Paylaşamadı!

Ünlü şarkıcıların çocukları birbirine girdi. Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Çilingiroğlu bir süre öncesine kadar Alaattin Kadayıfçıoğlu ile aşk yaşıyordu. Şimdilerde ise Sibel Can'ın kızı Melisa Ural ile anılıyor. İşte detaylar

28.08.2021-13:35 - (Son Güncelleme: 28.08.2021-14:03)

Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun adının son dönemde şiddet olaylarına karışmasından rahatsız olduğu söylenenler arasındaydı. Alaattin Kadayıfçıoğlu bu kez de olay yaratacak bir isimle aşk yaşıyor. Genç iş insanının, bir süredir Sibel Can'ın kızı Melisa Ural ile birlikte olduğu iddia edildi. Ünlüler dünyasında sıkça gördüğümüz aşk kapışmalarında bu kezde ünlü isimlerin çocukları dahil oldu! Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda bitiren Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun gönlünü Melisa Ural'a kaptırdığı konuşuluyor.

Hülya Avşar'ın Kaya Çilingiroğlu ile evliliğinden olan kızı Zehra Çilingiroğlu uzunca bir dönem aşk yaşadığı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile yollarını sürpriz bir gelişme ile ayırmıştı.

İddialara göre Zehra Çilingiroğlu'nun sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun şiddet ve kavga olaylarına karıştıktan sonra oldukça rahatsız oldu.

Basına yansıyan haberlere göre; Alaattin Kadayıfçıoğlu ile Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın oğlu Serhan Kerim Adalı, Yeniköy'de gittikleri kebapçıda kavga çıkardı. Durum eski sevgilisini rahatsız etti.

Gelen hesaba itiraz eden iki arkadaş, işletmeci Aydoğdu Kardeşler'le tekme tokat kavga etti. Olayda işletmecilerden birinin burnu kırıldı. Restoran işletmecileri, şikayetçi oldu..

ŞİMDİ DE SİBEL CANIN KIZINA AŞIK!

Abdullah Kadayıfçıoğlu'nun bu sefer olay yaratacak bir kişi ile birlikte olduğu öne sürüldü. Genç iş insanı, gönlünü Sibel Can'ın kızına Melisa Ural'a kaptırdı. İkili Arkadaşlarının tanıştırması sayesinde yakınlaştı.

İkili, bir süre sonra yalnız görüşmeye başladı ve arkadaşlıkları aşka dönüştü. Gözlerden uzak bir ilişki yürütmek isteyen çift, görüntülenmemek için gazetecilerin olmadığı yerlerde buluşuyor.

Zekeriyaköy ve Beykoz'da görüşmeyi tercih eden çiçeği burnunda aşıkların çok mutlu oldukları öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal