Türkiye Kupası’nda ilk finalist Dolmabahçe’de belli oluyor: Beşiktaş Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Beşiktaş ile Ankaragücü karşı karşıya gelecek. İlk maçta 0-0’lık skor ortaya çıktığı için bu maçta kazanan taraf finalin yolunu tutacak. Beraberliğin bozulmaması durumunda ise finalisti penaltı atışları belirleyecek. Peki Beşiktaş Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

07.05.2024-16:33 - (Son Güncelleme: 07.05.2024-16:33) Türkiye Kupası’nda ilk finalist Dolmabahçe’de belli oluyor: Beşiktaş Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş, bu sezonki kalan tek hedefi yani Ziraat Türkiye Kupası için bu akşam Ankaragücü ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Siyah beyazlılar, golsüz berabere kaldığı ilk maçın rövanşında taraftarı önünde turu geçen taraf olmayı hedefliyor. Ankaragücü ise taraftarına final heyecanı yaşatmak için sahada olacak. Peki Beşiktaş Ankaragücü maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Beşiktaş ile Ankaragücü bugün saat 20.30’da Tüpraş Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Mücadele A Spor ekranlarında canlı ve şifresiz yayınlanacak.

Beşiktaş Ankaragücü muhtemel ilk 11’ler:

Beşiktaş: Mert, Svensson, Necip, Colley, Masuaku, Salih, Gedson, Muci, Cenk, Ghezzal,Semih

Ankaragücü: Bahadır, Mujakic, Radakovic, Kitsiou, Atakan, Pedrinho, Efkan, Chatzigiovannis, Bassogog,Flips, Sowe

Türkiye Kupası’nda ilk finalist Dolmabahçe’de belli oluyor: Beşiktaş Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş Ankaragücü maçı hakemi kim olacak?

Beşiktaş Ankaragücü maçının hakemi Zorbay Küçük olacak.

Beşiktaş kupayı hedefliyor

Beşiktaş, Serdar Topraktepe'nin liderliğinde sezonu bir kupa ile noktalamayı hedefliyor ve gözler yarı final mücadelesine çevrildi. Başkent'teki ilk maçta gol atamayan siyah-beyazlı ekipte Rashica, Ghezzal, Semih Kılıçsoy, Muleka gibi oyuncuların performansı merakla bekleniyor. Beşiktaş, taraftarı önünde rakibini mağlup ederek tur atlamayı amaçlıyor. Siyah-beyazlılar, herhangi bir galibiyet durumunda finale yükselecek.

Ankaragücü nağmağlup geldi

MKE Ankaragücü, önceki turlarda Malatya Arguvanspor, İskenderunspor, Çaykur Rizespor, Anagold 24Erzincanspor ve Fenerbahçe'yi evinde eleyerek kupadaki başarısını sürdürdü. Ancak, bu sezon ilk kez deplasmanda mücadele edecekleri karşılaşmada taraftarlarının tribünde olması mümkün olmayacak. Kulüp, bu zorlu maç öncesinde taraftarlarını desteklerini sahada hissettirmek için sosyal medya ve diğer iletişim kanallarıyla hareketli bir organizasyon planlıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal