Now TV o dizinin gözünün yaşına bakmadı: Final kararı sevenlerini üzdü

Her Çarşamba akşamları Now TV ekranlarında yayınlanan Şahane Hayatım dizisinin final yapılmasına karar verildiği iddia edildi. Şahane Hayatım dizisinin final tarihi ise merak konusu oldu.

04.05.2024-11:21 - (Son Güncelleme: 04.05.2024-17:20) Now TV o dizinin gözünün yaşına bakmadı: Final kararı sevenlerini üzdü

Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı Şahane Hayatım dizisi için sevenlerini üzecek bir karar alındı. Dizinin kanalı Now TV’nin Şahane Hayatım dizisinin final yapmasına karar verdiği iddia edildi.

Final kararı sevenlerini üzdü

Çağrı Bayrak'ın yönettiği dizi, reytinglerde beklenen performansı gösteremediği için ikinci sezon onayı alamadı. Son olarak 25. bölümü yayınlanan dizi için final kararı verildi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, "Şahane Hayatım" adlı dizi, yeni bir değişiklik olmazsa 30. bölümde ekrana veda edecek.

Now TV o dizinin gözünün yaşına bakmadı: Final kararı sevenlerini üzdü

Şahane Hayatım konusu ve oyuncuları

"Şahane Hayatım", hayata büyük haksızlıklarla gelmiş ve bunları aşmak için büyük çaba gösteren Şebnem'in dokunaklı hikayesine odaklanıyor. Şebnem'in geçmişindeki sırlarla şekillenen dünyası, onu şimdiye kadar takip eden Niyazi, cinayet başkomiseri Mesut, zengin koca figürü olan Onur, Onur'un karısı Melisa ve asıl düşmanı olan Onur'un annesi Aysel ile karşı karşıya getiriyor. Bu karmaşık ilişkiler aşk, entrika, gerilim ve heyecan dolu sahnelerle izleyicilere aktarılıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal