Galatasaray Boey’in veliahtını buldu: Sael Kumbedi için harekete geçildi

Bu sezonun ikinci yarısında yaşadığı sağ bek sıkıntısını gelecek sezon yaşamak istemeyen Galatasaray, Lyon’un genç sağ beki Sael Kumbedi için harekete geçildi.

04.05.2024-11:12 - (Son Güncelleme: 04.05.2024-17:21) Galatasaray Boey’in veliahtını buldu: Sael Kumbedi için harekete geçildi

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında istediği isimleri yönetime iletmeye başladı. Sarı kırmızılılar, yeni sezonda ilk hedef olarak bu sezon belki de Avrupa’ya mal olan bek transferini belirledi.

Galatasaray Boey’in veliahtını buldu

Sael Kumbedi, Lyon formasıyla başarılı performansıyla dikkat çekerek Galatasaray'ın transfer gündeminde ilk sıraya yerleşti. Scout ekibinin uzun süredir takibinde olan genç oyuncuya teknik heyetten de onay gelirken, Galatasaray'ın Lyon'la temasları başlattığı belirtildi. Le Havre altyapısında yetişen Kumbedi, 2022 Ağustos'unda Lyon'a 1 milyon euro karşılığında transfer oldu.

Galatasaray Boey’in veliahtını buldu: Sael Kumbedi için harekete geçildi

Fransız ekibinde 42 maça çıkan genç oyuncu, 5 asist yaparak performansını kanıtladı. 9 milyon euro'luk piyasa değerine sahip olan Kumbedi'nin kontratı ise 2027 yılında sona erecek. Bu sezon Lyon formasıyla 17 maçta görev yapan Kumbedi, 3 asistle takımına katkı sağladı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal