Fenerbahçe Beko Monaco’ya mağlup oldu: Maç sonrası ortalık karıştı

Euroleague’de Fenerbahçe Beko sahasında Monaco’ya 62-65 kaybetti. Maçın ardından sarı lacivertli taraftarlar ile Monaco oyuncuları arasında ciddi bir gerginlik yaşandı.

04.05.2024-10:35 - (Son Güncelleme: 04.05.2024-17:20) Fenerbahçe Beko Monaco’ya mağlup oldu: Maç sonrası ortalık karıştı

Fenerbahçe Beko, Euroleague Play-Off serisi 4. maçında Fransız ekibi Monaco ile karşılaştı. Temsilcimiz sahadan 62-65 mağlup ayrılarak seriyi Fransa’daki 5. maça bıraktı. Öte yandan maçın ardından sarı lacivertli taraftarlar ile Monaco oyuncuları arasında arbede yaşandı. 

Maç sonrası ortalık karıştı

Haber7’de yer alan habere göre; karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte, Monacolu oyuncular Diallo ve Blossomgome, saha içinde oturan Fenerbahçe taraftarlarına yönelik bazı hareketlerde bulundu. Bu durum bazı Fenerbahçe taraftarlarının öfkesini artırdı ve karşılık vermelerine neden oldu. Taraftarlar arasında başlayan tartışma hızla büyüdü ve birkaç taraftar saha içine girmeye çalıştı. Ancak güvenlik güçleri ve her iki takımın teknik kadrosu araya girerek olayları kontrol altına aldı.

Fenerbahçe Beko Monaco’ya mağlup oldu: Maç sonrası ortalık karıştı

Monacolu oyuncular daha sonra güvenlik eşliğinde soyunma odasına yönlendirildi. Bu sırada Fenerbahçe taraftarları, saha içine yabancı maddeler atmaya başladı. Güvenlik güçlerinin uyarılarıyla birlikte yabancı maddelerin atılması sona erdi ve rakip takım oyuncuları soyunma odasına gitmek için sahadan uzaklaştı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal