Worrall son dakikada galibiyeti getirdi: Beşiktaş yeniden Avrupa potasına girdi

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş sahasında konuk ettiği Çaykur Rizespor’u Colley, Rashica ve Worrall’ın golleriyle 3-2 yendi. Konuk ekibin golleri ise Olawoyin ve Emirhan’dan geldi. Siyah beyazlılar Avrupa kupalarına katılma mücadelesine devam etti.

04.05.2024-10:25 - (Son Güncelleme: 04.05.2024-17:19) Worrall son dakikada galibiyeti getirdi: Beşiktaş yeniden Avrupa potasına girdi

Beşiktaş, Süper Lig’in 35. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu’nda oynanan maçta siyah beyazlılar rakibini Colley, Rashica ve Worrall’ın golleriyle 3-2 yendi. Konuk ekibin golleri ise Olawoyin ve Emirhan’dan geldi. Siyah beyazlılar Avrupa kupalarına katılma mücadelesine devam etti.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’tan açıklama

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Almanya gezisinin dönüşünde havalimanında yaptığı açıklamalarda, çeşitli görüşmeler ve Şampiyonlar Ligi maçları nedeniyle ziyaret ettiği Almanya'dan bahsetti. "Nuri Şahin ile bir görüşme oldu mu?" şeklindeki soruya, "Yerli ve yabancı herkesle görüşüyoruz. Hedefimizdeki tüm kişilerle görüşmeler gerçekleştiriyoruz" yanıtını verdi.

Başkan Arat'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: "Türkiye Kupası'ndan sonra resmi görüşmeler yapacağız, o görüşmeleri de duyarsınız. Şubat'taki gibi sıkışık durumda değiliz. Beşiktaş bir değişikliğe gitmek zorunda. Yerli ve yabancı herkesin bir çalışma yapıp bize planlarını göstermesini istiyoruz. İyi bir şey yapmaya çalışıyoruz, Beşiktaş hassas bir dönemden geçiyor."

Worrall son dakikada galibiyeti getirdi: Beşiktaş yeniden Avrupa potasına girdi

Semih Kılıçsoy gelecek hafta yok

Maçın 67. dakikasında sarı kartla cezalandırılan Semih Kılıçsoy, bir sonraki maçta forma giyemeyecek duruma düştü. Genç yetenek, takımının önümüzdeki hafta deplasmanda Alanya ile yapacağı mücadelede cezası sebebiyle sahada olamayacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal