Demet Şener'in Aşkının Mimarı Ortaya Çıktı

Yeni sevgilisi Tolga Arman ile birlikte geçtiğimiz hafta bir restoranın çıkışında yakalanan Demet Şener, bu hafta başında da Bebek trafiğinde objektiflere yakalandı...

04.09.2021-19:17 - (Son Güncelleme: 05.09.2021-17:28)

İş insanı olan Tolga Arman'ın kızı ile İrem Kutluay'ın okullarında aynı sınıfta okumuş oldukları, çiftin de bu maksatla tanışmış oldukları iddialar arasında. Şener'in kızı İrem ile Arman'ın da bir hayli iyi anlaşmış oldukları öğrenildi. Basın mensuplarının soruları devam edince de gülmeye başlayan Demet Şener, trafiğin açılması ile birlikte de sevgilisinin özel plakalı cipiyle gözlerden hızlı bir şekilde kayboldu.

BEŞ YILLIK KÜSLÜK NİHAYET BİTTİ

Çeşme'de çocukları ile tatilde vakit geçiren eski basketbolcu İbrahim Kutluay, oğlunun düşmesiyle Demet Şener'i aramış, eski eşler beş yılın sonunda nihayet ilk kez konuşmuştu. Barışmanın ardından ailecek bir şekilde yemeğe giden ikili, kırgınlıkları da geride bırakmaya birlikte karar kılmışlardı.

Demet Şener, 'Çocuklarımız için bir araya geldik ve görüşmeye devam edeceğiz. Kendi kırgın ve kızgınlıklarımı geride bıraktım. Benim için zor oldu. Zor bir süreçti ama çocuklarım için bunu yapıyorum.' ifadelerini kullanmıştı.

2005 tarihinde dünyaevine girmiş olan eski basketbolcu İbrahim Kutluay'da 2018 yılında boşanan Demet Şener'in, bu evlilikten İrem ve Ömer ismini taşıyan iki çocuğu var.

19 AYLIK EVLİLİK SONLANDI

Haziran 2019 tarihinde iş insanı Cenk Küpeli ile de nikah masasına oturan 44 yaşında olan eski manken, takvimler Ocak 2021'i gösterirken ise sürpriz bir biçimde tek celsede birlikteliklerini bitirmişlerdi..

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal