Kabine Toplantısı’nda yoğun gündem: Öğretmenlerin beklediği atama geliyor

Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 6 Mayıs Pazartesi günü yapılacak. Toplantının gündeminde enflasyonla mücadele ve öğretmen atamasının gündeme getirilmesi bekleniyor.

05.05.2024-16:51 - (Son Güncelleme: 05.05.2024-16:51) Kabine Toplantısı’nda yoğun gündem: Öğretmenlerin beklediği atama geliyor

Öğretmen adayları, Kabine toplantısının tarihini heyecanla bekliyor. Nihayet, merakla beklenen toplantının yapılacağı gün ve saat belli oldu. 6 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşecek Kabine toplantısı, saat 15.00'te başlayacak. Toplantı, terörle mücadeleden ekonomiye kadar çeşitli önemli konuları içerecek. Ancak, en önemli gündem maddesi öğretmen atamaları olacak.

Kabine Toplantısı’nda yoğun gündem

NTV’de yer alan habere göre; Toplantı sonrası atanacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Ekonomi ise Kabine üyelerinin masasındaki bir diğer önemli başlık olacak. Nisan ayında yıllık enflasyonun yüzde 69,80 olduğu göz önünde bulundurulurken, ekonomideki gelecek adımlar tartışılacak. Orta vadeli program kapsamında yapılacak reformlar da masaya yatırılacak.

Kabine Toplantısı’nda yoğun gündem: Öğretmenlerin beklediği atama geliyor

Enflasyonla mücadele, emekli ve düşük gelirli vatandaşların durumunu iyileştirmek için atılacak adımlar, kamuda tasarruf gibi konular da toplantının gündemini meşgul edecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal