Demet Şener'den Cenk Küpeli Hakkında Konuştu: 'Ben Bu Konulara Hiç Girmiyorum'

Demet Şener, önceki gün katıldığı bir organizasyonda görüntülendi. Şener'e eski eşi Cenk Küpeli'nin voleybolcu Derya Çayırgan ile birlikte yakalanması sorulunca sert çıktı.

15.07.2021-14:35 - (Son Güncelleme: 15.07.2021-14:35)

Ünlü manken Demet Şener ve iş insanı Cenk Küpeli, 19 aylık evliliklerini geçen ocak ayında tek celsede sonlandırdı. Boşanma sonrası dost kalacaklarını açıklayan Demet Şener ve Cenk Küpeli'nin geçtiğimiz günlerde yeniden barıştığı iddia edilmişti. Barışma haberlerini yalanlayan Cenk Küpeli, geçtiğimiz hafta bir kadın arkadaşıyla Nişantaşı'nda milli voleybolcu Derya Çayırgan ile görüntülenmişti.

'BEN BU KONULARA HİÇ GİRMİYORUM'

Bir ödül töreninde görüntülenen Demet Şener, eski eşiyle ortak oldukları için bir araya geldiklerini açıklarken, Cenk Küpeli’nin geçtiğimiz günlerde voleybolcu Derya Çayırgan’la görüntülendiği haberlerine ise 'Ben bu konulara hiç girmiyorum' yorumunda bulundu.


'DUYGULARIMIZ HALA DEVAM EDİYOR'

Demet Şener, 2019 yılında evlendiği Cenk Küpeli'den 13 Ocak'ta boşanmıştı. Ayrılık nedeni, Küpeli'nin bebek istemesi, iki çocuk sahibi Şener'in ise üçüncü kez anneliğe sıcak bakmamasıydı. Eski model, 'Aşk öyle kolay kolay bitmez. Evet, Cenk ile birbirimize karşı yoğun duygularımız hâlâ devam ediyor' itirafında bulunmuştu. Sözlerine devam eden eski manken 'Cenk benden hiç vazgeçmedi. Yeniden ilişki konusunda istekli. Evlilik şart değil. Allah yolumuzu bir çizdiyse, devam ederiz' ifadelerini kullanmıştı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal