Samimi Videoya İlk Tepki Neslihan Atagül'den Geldi!

Kanal D'nin yeni dizisi olan Aşkın Tarifi'nin başrol oyuncuları Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün samimi videosu sosyal medyada tepki almıştı. Bir tepkide Kadir Doğulu'nun eşi Neslihan Atagül'den geldi.

15.07.2021-13:29 - (Son Güncelleme: 15.07.2021-13:29)

Aşkın Tarifi dizisiyle izleyici karşısına çıkan Kadir Doğulu'nun başrolü paylaştığı Serra Arıtürk ile samimi görüntüleri olay oldu. Instagram'dan yayınladıkları canlı yayında soruları yanıtlayan ikilinin yaptıkları paylaşımda romantik müzik eşliğinde bakışmaları ve yakınlaşmaları kısa sürede gündem oldu.

'HER ŞEY YOLUNDA'

Bir muhabirin sorduğu 'Eşinizin tepkisi ne oldu?' sorusuna yanıt veren Doğulu, 'Neslihan evde. Ankara'dan misafirimiz var. Sabah bana kahvaltı hazırladı. Her şey yolunda dostlar eğer duymak istediğiniz buysa...' diye cevap verdi.


İMALI PAYLAŞIM GELDİ

Sosyal medyada tepki toplayan görüntülerin ardından gözler Neslihan Atagül'e çevrildi. Bir süre sessizliğini koruyan Atagül, Instagram hesabı üzerinden imalı bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından kendisinin güldüğü bir fotoğrafı paylaşarak 'Durun! Biraz güleceğim' notunu düştü.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal