Nur Fettahoğlu Paylaşımıyla Sosyal Medyayı Yaktı Geçti! Pozuyla Büyüledi

Rol aldığı 'Kağıt Ev' dizisinin final yapmasının ardından soluğu tatilde alan Nur Fettahoğlu paylaşımlarıyla kendine hayran bıraktı. Siyah mayosuyla objektiflere poz veren güzel oyuncu takipçilerinden tam not aldı.

15.07.2021-13:02 - (Son Güncelleme: 15.07.2021-13:02)

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, son olarak 'Kağıt Ev' dizisinde canlandırdığı Aylin karakteri ile televizyon izleyicisiyle buluşmuştu. Dizinin final yapmasının ardından eski eşi Levent Veziroğlu tatile çıkan Fettahoğlu, uzun süre gündem olmuştu.

SİYAH MAYOSUYLA KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Nur Fettahoğlu, şimdi ise siyah mayosu ile yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. Güzel oyuncu son paylaşımında siyah mayosuyla verdiği bir pozu Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği paylaşım, kısa süre içinde gündem oldu.


YORUM YAĞMURUNA TUTULDU 

Instagram'da 1,6 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncunun son paylaşımı nefes kesti. Siyah mayosuyla poz veren Fettahoğlu, fit görüntüsüyle hayranlarından tam not aldı. Fettahoğlu'nun paylaşımına ünlü isimler de kayıtsız kalmadı. Pınar Altuğ, Burcu Bininci, Hande Doğandemir'in de aralarında bulunduğu ünlü isimler, oyuncunun paylaşımını beğeni yağmuruna tuttu. Nur Fettahoğlu ve Burcu Binici, önceki akşam Arnavutköy'de bir balıkçıda yemek yedi. Kalabalık arkadaş grubu ile bir araya gelen ikili, çıkışta keyifli halleriyle dikkat çekti.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal