Neslihan Atagül Zor Günleri Geride Bıraktı! Mini Elbisesi İle Sere Serpe Poz Verdi

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, sosyal medyadaki eğlenceli paylaşımlarına devam ediyor. Hastalığı ile hayranlarını korkutan Neslihan Atagül'den birbirinden güzel yeni paylaşımlar geldi.

01.07.2021-11:47 - (Son Güncelleme: 01.07.2021-13:35) Neslihan Atagül Zor Günleri Geride Bıraktı! Mini Elbisesi İle Sere Serpe Poz Verdi

Geçtiğimiz aylarda güzel oyuncu Neslihan Atagül'e 'Geçirgen bağırsak sendromu' teşhisi konulmuştu. Uzmanların ölümcül boyutlara varabileceğini söyledikleri hastalığın ardından Atagül, hız kesmeden sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor.

MİNİ ELBİSESİ İLE ÖVGÜLER TOPLADI

Hastalığı ile sevenlerini bir hayli endişelendiren Neslihan Atagül sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme oturdu. Instagram'da 12 milyon takipçisi olan ünlü oyuncu minili pozları ile büyük beğeni topladı. Son paylaşımında mini elbisesi ve renkli şapkasıyla kamera karşısına geçen Neslihan Atagül, 'Eğlenceli renkler' notunu düşmeyi de unutmadı. Paylaşımı takipçileri tarafından yoğun ilgi görürken 'Hep böyle gül' yorumları yapıldı.


EŞİNE DESTEK OLMUŞTU

Neslihan Atagül geçtiğimiz günlerde, 'Aşkın Tarifi' dizisinde rol alan ve bir şefi canlandıran eşi  Kadir Doğulu için bir destek paylaşımı gelmişti. Güzel oyuncu bir şef başlığı takarak hayranlarının karşısına çıkmıştı.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal