Neslihan Atagül Yeni Bir Tedavi Yöntemi İçin İngiltere’ye Gitti!

Uzun zamandır bağırsak sendromu hastalığı ile savaşan Neslihan Atagül, yeni bir tedavi yöntemi için İngiltere’ye gitti.

30.03.2021-09:16 - (Son Güncelleme: 30.03.2021-09:16) Neslihan Atagül Yeni Bir Tedavi Yöntemi İçin İngiltere’ye Gitti!

Uzunca bir süredir bağırsak sendromu rahatsızlığı ile mücadele eden Neslihan Atagül, tedavi için İngiltere'ye gitti. Test sonuçları sonrasında tedavisine başlanılan güzel oyuncu için özel bir beslenme programı hazırlandı.

Neredeyse 1 senedir geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı ile savaşan ünlü oyuncu Neslihan Atagül, Türkiye’de tedavisine devam etmemeye karar verdi. Atagül, yeni bir tedavi yöntemi için İngiltere’ye gitti. Bu rahatsızlık sebebi ile oynamakta olduğu ‘Sefirin Kızı’ dizisinden de ayrılmak zorunda kalan güzel oyuncunun, sağlık durumu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

BAŞKA BİR TEDAVİ YÖNTEMİNE GEÇİLDİ

Yeni projelere ve ekranlara bir süre ara vermek zorunda kalan Neslihan Atagül, tüm vaktini sağlığını düzenlemek ve tedavisini hız kesmeden devam ettirebilmek için mücadele ediyor. Atagül, son olarak yeni bir tedavi yöntemi için İngiltere’ye gitti. Bir sürü test yaptıran ünlü oyuncu, sonuçlardan sonra doktorların uygun gördüğü yeni bir tedavi yöntemine başladı.

ÖZEL BİR BESLENME PROGRAMI YAPILDI

Gelen test sonuçlarına göre doktorlarının özel olarak hazırladığı beslenme programını uygulayan Neslihan Atagül, sadece ev yemekleri yiyebiliyor. Hindistan cevizi yağı ve avokadoyu da beslenme programının içine alan Atagül’ün sadece dinlendiği ve enerjisini geri kazanmaya çalıştığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal