Neslihan Atagül Hollywood Filminde Rol Alacak

Geçirgen bağırsak sendromu hastalığı nedeniyle Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Neslihan Atagül’ün 'En Los Margenes' filminin kadrosuna seçildiği öğrenildi.

09.03.2021-11:37 - (Son Güncelleme: 09.03.2021-11:37) Neslihan Atagül Hollywood Filminde Rol Alacak

Geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanan Neslihan Atagül, doktor tavsiyesiyle başrolünü üstlendiği Sefirin Kızı dizisinden ayrılmıştı. Dizi ekibi ise hikayenin devamını sağlayabilmek için Atagül’ün ardından Tuba Büyüküstün ile çalışmaya başlamıştı.

NESLİHAN ATAGÜL HOLLYWOOD YOLCUSU!

Sefirin Kızı dizisi yeni hikayesiyle reyting savaşı vermeye devam ederken Neslihan Atagül’den müjdeli haber geldi. Geçen haftalarda Hola dergisinin Amerika edisyonunda kapak güzeli yapılan Neslihan Atagül, şimdi ise 'En Los Margenes' filminin kadrosuna seçildi. Takvim’de yer alan habere göre; Neslihan Atagül, başrollerini dünyaca ünlü yıldız Penelope Cruz ve İspanyol aktör Luis Tosar'ın paylaştığı filmde yer alacak.

ÇEKİMLER YILSONUNDA BAŞLAYACAK

Neslihan Atagül’ün bu hafta içerisinde yapımcılarla online olarak ilk görüşmeyi yapacağı öğrenildi. Öte yandan Juan Diego Botto'nun yazıp yöneteceği filmin çekimlerine yılsonuna doğru başlayacağı öğrenildi.

Neslihan Atagül’ün Sefirin Kızı dizisinden ayrıldıktan sonra art arda dergi çekimlerinde yer alması tepki çekmişti. Sosyal medyada Atagül için çok sayıda tepki mesajı yayınlanmıştı. Film haberlerinin ardından ise Neslihan Atagül’ün yurtdışı projeleri için Sefirin Kızı dizisinden ayrıldığı iddia edildi. Atagül için ‘Sefirin kızına Hollywood kazığı attı’ yorumları yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal