30 Milyonluk Teknesiyle Tatile Yelken Açtı! Kızı Su İlgi Odağı Oldu

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, tatile çıktı. Tatil için Bodrum'a giden Altuğ, özel olarak yaptırdığı 34 metre uzunluğundaki, yaklaşık 30 milyon TL değerindeki lüks yelkenlisiyle Ege kıyılarına açıldı.

01.07.2021-09:39 - (Son Güncelleme: 01.07.2021-10:13) 30 Milyonluk Teknesiyle Tatile Yelken Açtı! Kızı Su İlgi Odağı Oldu

Pek çok ünlü isim gibi Pınar Altuğ'da tatil için Bodrum'u seçti. Altuğ, tatilinin büyük bir kısmını özel tasarım teknesinde geçirirken önceki günde Bodrum koylarında 34 metre uzunluğundaki özel yelkenlisiyle görüntülendi.

YELKENİN DEĞERİ 31 MİLYON TL

Oyuncu Pınar Altuğ, önceki gün Ege'de şov yaptı. 46 yaşındaki Altuğ, Bodrum'da özel yaptırdığı teknesiyle denize açıldı. Özel olarak yaptırdığı ve  hiç bir masraftan kaçmayan Altuğ, yelkenlisi için 3 milyon euro yani yaklaşık 30 milyon TL ödediği ortaya çıktı.

YILLARA MEYDAN OKUYOR

Ege'de keyif turuna çıkan Pınar Altuğ'a kızı Su ve arkadaşları eşlik etti. Müzik eşliğinde teknede dans eden Altuğ ve arkadaşları daha sonra tüm gün denizin ve güneşin tadını çıkardı. Yeni yelkenlisiyle oldukça havalı ve mutlu görünen güzel oyuncu, dostlarıyla denizin içine attıkları yüzen iskelede saatlerce sohbet edip güneşlendiler. Altuğ düzgün fiziğiyle de yıllara meydan okuduğunu bir kez daha gösterdi.


SU KUŞU BÜYÜDÜ

Yüzen iskelede spor yapan Su, amuda kalkarak hünerlerini sergiledi. Su Atacan, daha sonra saatlerce yüzerek kendisine 'Su kuşu' dedirtti. Doğduğu günden beri her yazını Bodrum'da geçiren Su, annesiyle artık tatil arkadaşı oldu. 12 yaşındaki Su Atacan, annesiyle bol bol sohbet etti.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal