Belçim Bilgin'den Sevgilisi ile Dudak Dudağa Paylaşım

Ünlü oyuncu Belçim Bilgin, kendisi gibi oyuncu olan Yılmaz Erdoğan ile 12 yıllık evliliklerini 2018 yılında sonlandırmıştı. Biten evliliğin ardından gönlünü Kanadalı yapımcı Alfredo Di Blasio'ya kaptıran Bilgin'den paylaşım geldi.

30.06.2021-15:46 - (Son Güncelleme: 30.06.2021-16:22) Belçim Bilgin'den Sevgilisi ile Dudak Dudağa Paylaşım

Belçim Bilgin, usta oyuncu Yılmaz Erdoğan ile Ağustos 2006'da nikah masasına oturmuştu. 12 yıllık evliliklerini 2018 yılında dostça bitiren ikilinin Rodin adında da birde oğulları bulunuyor. Bilgin, boşanmanın ardından yapımcı Alfredo Di Blasio ile aşk yaşamaya başlamıştı.

'AŞK DAİMA KAZANIR'

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile New York'ta buluşan 38 yaşındaki Belçim Bilgin, aşka geldi. Ünlü oyuncu, sevgilisini öptüğü bir kareyi Instagram hesabından paylaştı ve 'Aşk daima kazanır' notunu düştü. Bilgin'in gönderisi takipçilerinden oldukça ilgi gördü.


'HEPİMİZ ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ'

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan çift, geçtiğimiz aylarda bir alışveriş merkezinde görüntülenmişti. Evleri için dekorasyon alışverişi yapan ikili, muhabirlerle sohbet etmişti. Güzel oyuncu, 'Zor bir süreçten geçiyoruz. Gün geçtikçe de süreç biraz daha zorlaşıyor. Biz de elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz. Bilerek bugün erken saatte alışverişe çıkmak istedik, sakin olur diye. Zaruri bir durum olduğu için önlemlerimizi alıp, çift maske takıp, hızla alışverişimizi tamamladık.' açıklamasını yaptı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal