Elon Musk'a Sürpriz Teklif! İş Adamı Gözüne Kestirdi

Manken Ebru Şallı'nın eşi iş insanı Uğur Akkuş, Esquire dergisinin yaz sayısına konuştu. Özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Uğur Akkuş, yeni yatırımlarından da bahsetti. Akkuş, yeni projesi için Elon Musk'a teklif sunduğunu söyledi.

30.06.2021-14:34 - (Son Güncelleme: 30.06.2021-14:34) Elon Musk'a Sürpriz Teklif! İş Adamı Gözüne Kestirdi

İş insanı ve manken Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş, Esquire dergisinin yaz sayısına konuştu. İş hayatı ve özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Akkuş, yeni yatırımlarından bahsetti. Kapadokya'ya uzay ajansı kurmak için çalışmalara başladığını söyleyen iş insanı Akkuş,  Elon Musk'ın şirketi SpaceX ile temas kurduğunu belirtti.

'HEDEFİM TÜRKİYE BORSASININ ABD'D İŞLEM GÖRMESİNİ SAĞLAMAK'

Esquire dergisine verdiği röportajda Uğur Akkuş, 'Küçük yaştan beri bitmek bilmeyen bir tempo ile iş hayatının içindeyim. Şu an hayatımın en üretken dönemindeyim. Bilişimden teknolojiye, sağlıktan tarıma her alana yatırım yapıyorum. Türkiye'nin yerli ve milli kripto para borsasını kurdum. Hedefim bu borsanın ABD'de işlem görmesini sağlamak.' ifadelerini kullandı. 

Kendisiyle ilgili özel bilgilerde veren Uğur Akkuş, 'En büyük işim; hep daha fazla öğrenmek ve kendimle yarışmak. 14 yaşından beri dünyayı dolaşıyorum. Kendimi geliştirmek ve sürekli öğrenmek bu hayatta beni en mutlu eden şey. İş hayatındaki en önemli prensibim ise çalışmak, çalışmak, çalışmak...' dedi.

'ÇOCUK YAŞTA ÇALIŞMA HAYATINA BAŞLADIM'

Çocukluktan beri iş hayatında olduğunu belirten Uğur Akkuş, 'Başarılarım kadar başarısızlıklarım da oldu. Hatalar yapa yapa doğruyu bulabiliyorsunuz. Başarısızlıklarımdan ders çıkardım, yılmadım. Öncelikle soğukkanlılığı elden bırakmamamız gerekiyor. Kariyerime yeni başladığım günlerime dönsem kendime 'Anı yaşa, sakın endişelenme, gelecek korkusunu aklından at, her saniyenin tadını çıkar' derdim. 6 yaşındaki oğlum, ‘Ne zaman büyüyeceğim?’ diye soruyor. ‘Hayat seni büyütecek ve bu da hiç ummadığın kadar hızlı olacak’ diyorum.' açıklamalarında bulundu.

'TÜRKİYE'Yİ UZAY TURİZMİN MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ' 

Verdiği röportajda milyarder girişimci Elon Musk'a iş teklifinde bulunduğunu açıklayan Akkuş, 'Elon Musk'ın sahip olduğu uzay ve havacılık şirketi SpaceX ile temas kurarak, Türkiye'de uzay turizm üssü kurmaları konusunda görüşmeler gerçekleştirdik. Ortadoğu, Kuzey Afrika, Avrupa ve Türki Cumhuriyetler için uzay turizm üssü olabilecek potansiyele sahibiz.'  sözlerini kullandı.

Türkiye'nin bulunduğu coğrafyanın önemini de belirten iş insanı Uğur Akkuş, 'Bulunduğumuz coğrafyada yer alan ülkelerdeki kişilerin, uzay seyahati için 17 saat sürecek bir yolculukla Florida'ya gitmek yerine Türkiye'den hareket etmeleri daha kolay olacak. Kapadokya'da uzay turizm üssü kurulması konusunda iş birliği teklifinde bulunduk. Türkiye'yi uzay turizminin merkezi yapmayı hedefliyoruz' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal