Ünlü Sunucu Serap Paköz Estetik Eleştirilerine Sert Tepki Gösterdi

Serap Paköz yaptırdığı estetiklerle sosyal medyanın diline düştü. Ünlüler gün geçtikçe yeni estetik trenlerine uymaya devam ediyor. Ekranların başarılı sunucusu Serap Paköz'ün yaptırdığı estetik işlemleri de oldukça dikkat çekti.

01.09.2021-13:25 - (Son Güncelleme: 01.09.2021-21:23) Ünlü Sunucu Serap Paköz Estetik Eleştirilerine Sert Tepki Gösterdi

Ekranların  başarılı sunucusu Serap Paköz'ün yaptırdığı estetik işlemleri de oldukça dikkat çekti. Ünlü sunucu tanınamaz hale geldi. Yeni sezon ile ekrana geri dönen sunucu, programı başlamadan kendini tamamen yeniledi. Hatta ünlü ismin doktoru'nun, Seda Sayan'ın doktoru ile aynı olduğu söylendi. Serap Paköz son dönemlerde ünlülerin vazgeçilmez estetiği Fransız Askısı operasyonunu yaptırdı.

'ESTETİK DEĞİL DİŞLERİMİ YAPTIRDIM'

Canlı yayını sırasında konuşmakta oldukça  zorlanan Serap Paköz, sosyal medyada gündem haline geldi.  ''Estetikten konuşamıyor" şeklinde  gelen Eleştirilerden sonra açıklama yapan sunucu, 'Estetikten değil 7 tane dişini çektirdiği için konuşmakta zorlanıyorum' dedi.

Gerçeğin Peşinde isimli programın sunuculuğunu yapan Serap Paköz, yaz tatiline çıktığı dönem yüzüne Fransız Askısı operasyonu yaptırdı. Operasyon sürecini sıklıkla takipçileriyle paylaşan sunucu, yeni yayın dönemiyle birlikte programına kaldığı yerden devam etmeye başladı. Ancak Paköz'ün canlı yayında konuşmakta zorlanması kısa sürede sosyal medyada eleştirilmeye başlandı.

Gerçeğin Peşinde isimli programında Sosyal medyadan gelen, "Estetikten dolayı konuşamıyor", "Doğallığınızı kaybetmişsiniz", "Eski haliniz daha güzeldi" gibi yorumlara sert çıktı. Sunucu Serap Paköz, "Biraz zor konuşuyorum, insanlar diyor ki Fransız Askısı, bilmem ne, o, bu. Ben her şeyimi paylaştım sizler ile. Bu konuşma bozukluğumun onunla alakası yok, yedi tane dişim çekildi. O yüzden konuşmakta zorluk çekiyorum. Bunu paylaşayım da bilin işin aslı nedir" dedi. Ancak daha önce işlemlerini sosyal medya üzerinden kendi paylaşmıştı.. 

7 TANE DİŞİMİ ÇEKTİRDİM

Serap Paköz, "Biraz zor konuşuyorum, insanlar diyor ki Fransız Askısı, bilmem ne, o, bu. Ben her şeyimi paylaştım sizler ile. Bu konuşma bozukluğumun onunla alakası yok, yedi tane dişim çekildi. O yüzden konuşmakta zorluk çekiyorum. Bunu paylaşayım da bilin işin aslı nedir" açıklamasını yaptı..

ESTETİKLERİM BEDAVAYA YAPILMADI

Ünlü sunucuya takipçileri, Estetiğin bile reklamını yapıyorsunuz. Hayatınız beleş' şeklinde yorum yaptı. Serap Paköz bunun üzerine, ‘Ben; "Kızım, işçinin alnının teri kurumadan, parasını ödeyeceksin" diyen bir babanın kızıyım. Bu öğretiyle büyüdüm. "Beleşçilik" kitabımda yazmadı, yazmaz da... Merak edenler için faturamı da koyabilirim ama o görgüsüzlük de bana göre değil. Sevgilerimle!’ sözleri ile sert çıktı!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal