Fransız Askısı Yaptıran Serap Paköz Bandajları Çıkardı! Son Halini Sosyal Medyadan Paylaştı

Seda Sayan'ın doktoruna Fransız askısı yaptıran sunucu Serap Paköz, estetik işleminin ardından ilk kez görüntülendi. 55 yaşındaki Serap Paköz'ün estetikli hali sosyal medya kullanıcılarının diline düşmüştü.

13.07.2021-16:38 - (Son Güncelleme: 13.07.2021-16:38)

Ünlü sunucu Serap Paköz de Fransız askısı yaptıranlar kervanına katılmıştı. Geçtiğimiz günlerde de 'Fransız Askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren sunucu Serap Paköz, bir sosyal medya kullanıcısının, 'Estetiğin bile reklamını yapıyorsunuz. Hayatınız beleş...' yorumu karşısında çileden çıkmıştı. Paköz, 'Ben beleşçi değilim!' diyerek, sitem etmişti.

FRANSIZ ASKISI YÖNTEMİYLE YÜZÜNÜ GERDİRDİ

Serap Paköz, geçtiğimiz aylarda kaşlarını kaldırtıp, yüzüne dolgu yaptırmış ve değişimiyle sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Ünlü sunucu, daha sonra da şarkıcı Seda Sayan'ın doktoruna giderek, 'Fransız Askısı' yöntemiyle yüzünü gerdirmişti. Paköz, Amerika'daki işlemin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Seda Sayan'ı etiketleyerek, desteği için teşekkür etmişti.


'BENİM NEYİM EKSİK Kİ'

Estetik yaptırdığını sosyal medya hesabından duyuran Paköz, 'Benim neyim eksik ki... Biraz toparladı Cem beni, Fransız askı yaptı. Daha bir saat oldu. Aşırı şiş... Siz bir de bir hafta sonra görün... Ellerine sağlık Cem'ciğim... Sevgili Seda Sayan, Miami'den aradı Cem'i' ifadelerini kullanmıştı. Serap Paköz, bandajlarını çıkardı. Son halini sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal