O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programı Gümbür Gümbür Geliyor: Acun Ilıcalı Öyle Bir İsmi Getirdi ki Herkes Çıldıracak!

O Ses Türkiye Yılbaşı programında ekran başındaki seyircilere güzel vakit geçirmek için bir araya gelecek olan ünlülerin kadrosu belli oldu. İşte birbirinden bomba o isimler…

30.12.2021-17:12 - (Son Güncelleme: 30.12.2021-17:23)

Ekranların sevilen yarışması O Ses Türkiye, her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı programı için kolları sıvamaya başladı. Acun Ilıcalı, kendi alanlarında birbirinden yetenekli isimleri bir araya getirerek, ekran başında şarkı söylemeleri için hazırladı. Göz önünde olan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü isimlerin her biri, belki de ilk defa sahnede şarkı söyleyecek. İlk defa şarkı söylerken görüntülenecek o isimler ise en az programı merakla bekleyenler kadar heyecanlı. Yeni yıla girmeye çok az kalmışken de, TV8 ekranlarında O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının ilk fragmanı yayınlandı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz, ekran başında programı bekleyenler ise şimdiden heyecanlandı. 

YARIŞMAYA BOMBA TRANSFER

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ekran başındaki izleyicilere keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak olan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı, gümbür gümbür bir kadroyla geceye hazırlanıyor. Yeni yıla girmeye saatler kala, programdan görüntüler de gelmeye başladı. Ünlü isimlerin bir arada olduğu programda; ‘’Berfu ve Eser Yenenler, Damla Sönmez, Yasemin Sakallıoğlu, Cem Davran, Ozan Akbaba, Sarp Akkaya, Merve Dizdar, Hazar Ergüçlü, Hande Baladın, Simge Aköz, Perihan Savaş, Feyyaz Şerifoğlu, İlayda Alişan, Sabri Sarıoğlu, Murat Yıldırım, Gökçe Bahadır ve O Ses Almanya’ya damgasını vuran Türk yarışmacı Zeynep Avcı sahnede olacak. Birbirinden iddialı ve beklenmedik isimlerin olduğu gece için Almanya’dan gelecek olan Avcı ise performansı en çok merak edilen isimler arasında yer alıyor. 

acun ılıcalı o ses türkiye

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal