Sinirden Çılgına Döndü: Enis Arıkan Hakkında Çıkan Hberlere Cevap Verdi

Ünlü oyuncu Enis Arıkan’ın geçtiğimiz günlerde ikinci kez koronavirüse yakalandığı duyurulmuştu. Sosyal medyada yayılan ‘’Öldü’’ haberleri, herkesi ayağa kaldırdı. İşte habere ilişkin detaylar…

30.12.2021-16:07 - (Son Güncelleme: 30.12.2021-18:18)

Yer aldığı her proje ile adından gülümseterek bahsettiren yetenekli oyuncu Enis Arıkan, televizyonda yer aldığı Jet Sosyete dizisi ile ekranların aranan yüzü haline geldi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile kısa sürede ününe ün katan oyuncu, yer aldığı dizi projeleriyle de hafızalara daha çok yer etti. Başarılı oyunculuk performansı ve sosyal medyada takipçileriyle arasında kurduğu etkileşim ile sevilen oyuncular arasında yer alan Arıkan, pandemiden önce birçok başarılı meslektaşı ile oynadığı Alice Müzikali’nde de büyük çıkış yakaladı. Kanal D ekranlarında her hafta reyting rekorları kıran Camdaki Kız’da da Muzo karakterine hayat veren oyuncu, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ise ikinci kez koronavirüse yakalandığını duyuran ünlü oyuncu, haberi sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerine duyurmuştu. Arıkan’ın bu paylaşımından bir süre sonra ise korkunç bir haber sosyal medyada hızla yayıldı. 

ARIKAN HAKKINDA ORTAYA ATILAN HABER ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Her hafta reyting rekorları kıran Camdaki Kız dizisi, yeni entrikalarla ekranlara gelmeye devam ediyor. kısa sürede ekranların sevilen dizisi haline gelen Camdaki Kız’da Muzo karakterine hayat veren başarılı oyuncu Enis Arıkan, koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Ünlü oyuncunun yaptığı bu açıklamadan sonra ise sosyal medyada hızla yayılan haberler, Arıkan’ı adeta çıldırttı. Ezgi Mola ile yakın arkadaş olduğu bilinen Enis Arıkan’ın fotoğrafı ve Mola şoplanarak hesaplardan yayıldı. Ünlü oyuncunun cenaze töreninin yapıldığı fotoğraf hızla yayılınca da, sosyal medyada Arıkan’ın takipçileri ayaklandı. Başarılı oyuncu hakkında çıkan bu yalan haber karşısında; ‘’Allah sizi kahretmesin ne diyeyim. Kahretsin bile diyemedim. Bedduadan o kadar korkarım ki. Bu nasıl haber! Bir de tabut başına Ezgi'yi koymuşunuz ağlarken. Anam, bacım görse ne hisseder’’ diyerek bu haberi ortaya çıkaran kişiye düşüncelerini dile getirdi. 

enis arıkan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal