Hande Erçel'le Aşk Yaşayan Kerem Bürsin Genç Baba Olmak İstediğini Duyurdu!

Başarılı oyuncu Kerem Bürsin, Alem dergisine verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncunun babalık konusundaki düşüncelerini söylediği anlarda gözler, Hande Erçel’i aradı.

30.12.2021-15:27 - (Son Güncelleme: 30.12.2021-15:27)

Yer aldığı her proje ile isminden başarıyla söz ettiren ünlü oyuncu Kerem Bürsin, son olarak yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisiyle hayran kitlesini büyüttü. Dizideki rol arkadaşı Hande Erçel’le iyi bir uyum sağlayan ikilinin enerjileri, televizyon başındaki izleyicileri bile etkiledi. Ünlü oyuncuların set içerisindeki davranışları, sosyal medyaya yansıyan tavırları, yaptıkları canlı yayındaki birbirine olan her hareketleri, başarılı oyuncuların hayranları tarafından yankı buldu. Dizinin başından beri birbirine çok yakıştırılan çift, dizinin ortalarına doğru sevgili olduklarını hayranlarına ilan ettiler. İlk başlarda uzun bir süre haklarında çıkan haberleri yalanlayan ikili, sonrasında takipçilerinin kameralarına samimi bir şekilde yansıyınca daha fazla kaçamadılar. Güzel bir çift olan Bürsin ve Erçel, 2021 yılına da damgasını vurdular. 

BÜRSİN’DEN ŞAŞIRTAN ÇOCUK İTİRAFI

Aşk yaşamaya başladıkları ilk günden bu yana birbirine çok yakıştırılan ve evlenmeleri beklenen çiftten, henüz daha bir adım gelmedi. İkilinin hayranları ise her frısatta ünlü çiftin evlenip çocuk yapmasını beklerken, bu konuya Kerem Bürsin’in uzak durduğu her yerde konuşuldu. Ünlü oyuncunun evlenmek ve çocuk sahibi olmak istemediği yönündeki haberlerin ardından, başarılı oyuncuya bu soru soruldu. Alem dergisine röportaj veren Bürsin’e çocuk sahibi olmak isteyip istemediği soruldu. Yakışıklı oyuncu ise bu konuya dair düşüncelerini; ‘’Var ama galiba yaşlandım gibi hissediyorum çünkü ben hep genç baba olmayı istiyordum. Hem istiyorum hem de büyük bir sorumluluk. Böyle bir dünyaya yeni bir hayat getirmek beni korkutuyor. Bunu yapabilir miyim bilmiyorum. Kendimizi tüketime adamış vaziyetteyiz. Günün sonunda hayatta herşey olabilr... Ondan kısmetimde varsa müthiş yoksa sıkıntı yok. Keşke çok çok isterdim. En büyük hayallerimden biri bacağımda, kafamda, kolumda çocuklarım olsun ama dediğim gibi insanlığın gidişatıyla ilgili endişelerim var maalesef’’ diyerek ifade etti. 

Kerem Bürsin Hande Erçel

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal