16.09.2022-11:07 (Son Güncelleme:24.08.2023-17:30)


1

Kimdir?

Kimdir?

2012 Türkiye güzeli olan ünlü oyuncunun ilk televizyon dizisi deneyimi 2013 yılında Tatar Ramazan dizisi ile olmuştur. Dizide kendisini canlandıran oyuncu yine aynı yıl Çalıkuşu dizisinde Zahide rolü ile ekranlara geldi. Dönemin popüler dizilerinden biri olan Çalıkuşu'ndaki performansı ile dikkat çeken Erçel, oyunculuk kariyerinin yanı sıra modellik kariyerine de devam ederek birden fazla derginin çekimlerinde yer aldı. Oyunculuk kariyerine Çılgın Dersane Üniversitede adlı yapım ile başlayan model düşük reytingin kurbanı olunca oyunculuk kariyerine ara vermek durumunda kaldı. Erçel, eylül 2014 sezonunda TRT’de yayınlanan ‘Hayat Ağacı’ dizisiyle izleyiciyle tekrar buluştu. Genç oyuncu dizide İdil Fırat (Filiz) ve Fikret Kuşkan’ın (Murat) kızları Selen Karahanlı karakterini canlandırdı. 2015 yılında oynadığı Güneşin Kızları adlı dizide büyük bir kitle edinen oyuncu seyircileri ekrana kilitledi. Reyting rekorları kıran oyuncu dizide Selin Yılmaz karakterine hayat verdi. Güneşin Kızları dizisindeki rol arkadaşı Tolga Sarıtaş ile olan uyumu nedeniyle sık sık gündeme gelen oyuncu 2016 yılına kadar Selin Yılmaz rolünü canlandırmaya devam etmiştir. Bir yandan reklam projeleri ile gündemde kalan oyuncu Pantene, Signal, Defacto gibi markaların reklam yüzü oldu.



2

Nereli?

Nereli?

Balıkesir doğumlu olan oyuncu aslen Balıkesirlidir. 1.75 boyunda olan ünlü güzel 2016 yılında Burak Deniz ile birlikte oynadığı Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile de büyük beğeni topladı. Dizideki partneri ile ilgili iddialarla gündeme gelen oyuncu son dönemde geçirdiği estetik operasyonlarla da dikkat çekiyor. Hande Erçel Instagram takipçi sayısı 19 Milyon'dur. 2020 yılında ünlü oyuncu Kerem Bursin ile birlikte oynadığı Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile dönemin konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Erçel'in toplamda 9 tane ödülü bulunmaktadır.



3

Bambaşka dizisinde öpüşme sahnesi

Bambaşka dizisinde öpüşme sahnesi

Dizide bir savcıyı canlandıran Hande Erçel'in ilk bölümden rol arkadaşı Burak Deniz'le öpüşmesi kısa sürede gündem oldu. İddialara göre Erçel'in bu sahnesi sonrası Sabancı ailesinde ufak bir kriz yaşandı ve Hakan Sabancı ile Erçel'in arası bozuldu!



4

Ünlü oyuncu annesinide geçtiğimiz yıllarda kanserden kaybetmişti.



5

Çıkan haberler sonrası Gamze Erçel'den Mavi'nin hastalığına dair kısa bir açıklama yapılırken, ünlü oyuncu Hander Erçel'den herhangi bir açıklama gelmemişti.



6

Gündüz bir mekandan çıkarken görülen Erçel, yeğeni Aylin Mavi'nin sağlık durumuyla ilgili ilk kez konuştu. Acelesi olduğunu dile getiren oyuncu, basın mensuplarının Mavi'nin tedavi sürecine ilişkin sorduğu soruya şöyle karşılık verdi.



7

"Her şey güzel gidiyor, inşallah daha da güzel gidecek. O yüzden teşekkür ederim. Doğru zaman değil, inan başka zaman söz" dedi. erçel'in oldukça üzgün olduğu ise gözlerden kaçmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr