23.07.2019-17:05 (Son Güncelleme:09.05.2023-11:09)


1

Enis Arıkan kimdir?

Enis Arıkan kimdir?

Enis Arıkan, 3 Ocak 1983’te İstanbul’da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi alan Enis Arıkan İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde ise Sahne ve Gösteri Sanatları bölümünü okumuştur. Televizyon hayatına 1998 yapımı Aynalı Tahir ile başlayan Enis Arıkan, sonrasında ardı ardına birçok projede yer aldı.



2

Yer aldığı projeler sadece dizilerle sınırlı kalmadı. Birçok reklam projesinde de bulunan Arıkan, talk show programı da yapmıştır. Enis Arıkan’ın Ezgi Mola ve Şebnem Bozoklu ile sınıf arkadaşı olduğu biliniyor. Enis Arıkan’ın şu anda da Ezgi Mola ile çok yakın bir dostluğu var.



3

Enis Arıkan Ezgi Mola'nın nikah şahidi oldu

Enis Arıkan Ezgi Mola'nın nikah şahidi oldu

Bir süredir işletmeci Mustafa ile beraber olan Ezgi Mola, dün akşam gerçekleşen sade bir törenle evlendi. Sadece 14 kişinin davetli olduğu nikah töreninde Mola'nın şahidi Enis Arıkan oldu. Arıkan, beyaz bir takım elbise tercih ederek, "Ezgi'yi düğününde gölgede bırakırım demiştim" diyerek kendi karelerini paylaştı. Takipçileri "bu kadar da yapılmaz be", "Şakanında bir dozu var", "Enis'ten korkulur" gibi yorumlarında bulunurkan bir kısımda Arıkan'ın espirili paylaşımı ile eğlendi. Arıkan için "Düğünde gerlim yaratan arkadaş" diyerek ünlü oyuncu ile dalga geçti.



4

Dizileri

Dizileri

Oynadığı diziler arasında; Aynalı Tahir, Gülerken Ağladık, Zilyoner, Hırsız, Yıldızların Altında, Çekirdek Aile, Gurbet Kadını, Gizli Dünyalar, Kadın İsterse, Genco, Kurtlar Vadisi Pusu, Kapadokya Düşleri,



5

Aşk ve Ceza, Yerden Yüksek, Uçurum, Hayat Ağacı, Eğlendirme Dairesi, Komedi Türkiye, Familya, Geldim Gördüm Güldüm Show, Jet Sosyete, Camdaki Kız gibi yapımlar var. Şu anda da Camdaki Kız adlı diziye devam ediyor ünlü oyuncu.



6

Rol aldığı tiyatro oyunları

Rol aldığı tiyatro oyunları

Kürklü Merkür, Vur / Yağmala / Yeniden, Mahşer, Kutmala / Festen, Altın Ejdarha, Garaj, Makas Oyunları , Tamamen Doluyuz, 10 11 12 , Alice Müzikali Tavşan.



7

Bir dönemin efsane dizisi Genco'da birlikte rol aldığı Hazal Kaya'yla da arkadaşlar.



8

Enis Arıkan'ın boyu 1.82, kilosu ise 76.



9

Ünlü oyuncu, Benimle Söyle ve kendi ismini taşıyan Enis Arıkan talk showuyla da çok sevilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr