Güzel Oyuncu Serenay Sarıkaya’nın İçinden Bir Adanalı Çıktı! Ünlü Oyuncu Adana Aşkını Anlattı

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya yeni dizisinin çekimleri için Adana’daydı. Güzel oyuncu İstanbul’a döner dönmez Adana’yla ilgili samimi itiraflarda bulundu. İşte detaylar…

29.12.2021-16:44 - (Son Güncelleme: 29.12.2021-16:44)

Yer aldığı her dizi ve filmde oyunculuk performansı ile göz dolduran Serenay Sarıkaya, yeni projesi için Adana’daydı. Şahmeran adlı dizinin çekimleri için kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Sarıkaya, yeni projesi için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Dizideki rol arkadaşı Burak Deniz’le enerjilerinin tuttuğunu söyleyen güzel oyuncu dizinin çok orijinal olduğunu duyurarak takipçilerinin de heyecanlanmasını sağladı. Ünlü oyuncu Adana’da kaldığı süre boyunca neler yaptığını ve neleri sevdiğini de itiraf ederek, geçtiğimiz günlerde kameralara yansıyan tarzının konuşulmasına dair açıklama yaptı.

SARIKAYA’NIN ADANA TARZI OLAY OLDU

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, oyunculuk kariyerinin yanı sıra sesi ve giyim tarzıyla da daima konuşulan ünlüler arasında yer alıyor. güzel oyuncu Sarıkaya’nın çekimler için gittiği Adana’dan döndüğündeki giyim tarzı ise her zamankinin aksine çok konuşulmuş ve pek beğenilmemişti. Ünlü oyuncunun yün terliğin içine giydiği beyaz çorapları, ‘’Serenay Adana tarzını mı aldı?’’ sorularını gündeme getirmişti. Sarıkaya yapılan bu esprili yaklaşıma karşılık olarak hem Adana şehriyle ilgili hem de tarzıyla ilgili olarak; ‘’ Çok eğlendik, şehir dışında olmak da çok iyi geldi. Oraları da çok sevdik. Kim ne derse desin. Kebap çok seviyorum, sakatat çok seviyorum. Oraya gidince kendimi buldum. Vallahi çok mutluydum Adana'da’’ diye karşılık verdi. 

ŞAHMERAN DİZİSİ MERAKLA BEKLENİYOR

Ekranların sevilen yüzü 29 yaşındaki Serenay Sarıkaya, yeni dizisi Şahmeran’la ilgili samimi açıklamalarda bulundu. güzel oyuncu dizi çekimlerinin çok iyi geçtiğini ve böyle projelerde yer almayı çok özlediğini belirterek; ‘’ Dizinin yayınlanması hayli zaman alacak. Açıkçası bu kadar erken bir şey söyleyebilir miyim bilmiyorum. Çok orijinal bir iş sizleri bekliyor diyebilirim. Dizi içime sindi. Zaten o kadar özlemişim ki benim canıma minnet, her şey çok güzeldi. İnşallah güzel bir şey çıkar’’ diye belirtti.

serenay sarıkaya

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal