Baba Dizisi İle Ekranlara Gelmeye Hazırlanan Ünlü Oyuncu Tolga Sarıtaş'tan Hayranlarını Üzen Haber!

Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş’tan kötü haber geldi. Ünlü oyuncu yeniden ekranlara dönmeye hazırlanırken rahatsızlandı. İşte habere ilişkin detaylar…

29.12.2021-15:49 - (Son Güncelleme: 29.12.2021-16:14)

Ekranların sevilen yıldızı yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş, ilk çıkış yaptığı andan itibaren kısa sürede ekranların en sevilen isimlerinden biri haline gelmeyi başardı. Birçok kaliteli yapımda ve projelerde yer alan ünlü oyuncu, hem oyunculuk alanında çalıştığı insanlarla çok şey öğrenirken hem de kendi var olan yeteneğiyle hafızalara yer etti. Ünlü oyuncunun bu başarısı kısa sürede kariyeri alanında meyve verirken, birçok proje için de düşünülen ve aranan yüz haline geldi. 2017 yılında Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde ‘’En İyi Erkek Oyuncu’’ ödülüne yine yetenekli oyuncu layık görüldü. Kariyerinde hep iyi dizilerde uzun soluklu bir şekilde yer alan başarılı oyuncunun son projesi Söz de, oyunculuk performansı nedeniyle çok konuşuldu. Tolga Sarıtaş iki yıl boyunca ekrana geldiği Söz dizisi ile, hayran kitlesini iyice artıran ünlüler arasında yerini aldı. 30 yaşındaki yetenekli oyuncu Sarıtaş yeni projeyle yeniden ekranlara gelmek için hazırlanırken üzücü haber geldi. 

YENİ DİZİNİN ÇEKİMLERİ SEKTEYE UĞRADI

Haluk Bilginer’in başrolünde yer aldığı ‘’Baba’’ dizisinin kadrosunda Tolga Sarıtaş da yer alıyor. Usta oyuncu Bilginer’in oğlu Kadir Saruhanlı karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncu, dizi çekimleri için mesaideyken kötü haberi aldı. Hızla yayılan koronavirüs vakalarından etkilenen oyuncular arasına giren Tolga Sarıtaş, hayranlarını üzen haberi duyurdu. Show TV’de izleyicisiyle buluşmak için gün sayan Sarıtaş, sağlığına kavuştuktan sonra yeniden setlere dönecek. 

haluk bilginer tolga sarıtaş

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal